четвер, 01 березня 2018 17:03

Злата Огнєвіч заспіває легендарні джазові хіти з оркестром

Злата Огнєвіч заспіває легендарні джазові хіти з оркестром
Злата Огнєвіч заспіває у незвичному образі

2 березня в Caribbean Club Concert Hall в проекті STAR & ORCHESTRA виступить Злата Огневич з ексклюзивною джазовою програмою, складеною самою співачкою

Новий масштабний проект, якому немає аналогів в Україні - музичне шоу STAR & ORCHESTRA!

Кожне шоу – це новий зірковий вокаліст та особлива програма, де знайдеться місце фанку, свінгу, ритм-енд-блюзу і, звичайно ж, джазу. І все це у нових оркестрових аранжуваннях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко зіграли кухарів у мюзиклі

Співачка виконає улюблені композиції Елли Фіцджеральд, Арети Франклін та Етти Джеймс. Не обійдеться й без пісень з репертуару самої Злати, які цього вечора зазвучать по-новому.

"Я обожнюю джазову музику за те, що ніколи не знаєш, що буде далі. Мій концерт - своєрідний триб'ют джазу, тій музиці, яка виховала в мене музичний смак і навчила думати над тим, як і що я співаю. Ви почуєте вже відомі джазові стандарти, я впевнена, що серед них будуть і ваші улюблені пісні. Також ми готуємо з оркестром і деякі мої композиції, які прозвучать на цьому концерті по-новому, в чомусь навіть незвично. Я з великим нетерпінням чекаю цього вечора! Як сказав Луї Армстронг: "Те, що ми граємо, і є саме життя"!", - розповідає про майбутнє шоу співачка.

Легендарні композиції пролунають наживо під акомпанемент великого джазового оркестру Kaska Records під керівництвом Валентина Корніенко.

Зараз ви читаєте новину «Злата Огнєвіч заспіває легендарні джазові хіти з оркестром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути