Ексклюзиви
понеділок, 23 червня 2008 06:40

Жізель Бундхен "топлесс" в журналі GQ (ФОТО)

Бразильська топ-модель Жізель Бундхен з"явиться на обкладинці липневого номера журналу GQ.

У новому номері, який надійде в продаж 24 червня, Жізель розповідає про свого нового бойфренда, американського футболіста Томі Брейді, хижаків модельного бізнесу, а також про те, куди йдуть всі заробітки найбагатшої супермоделі.

Ще в 2000 році висока бразильська дівчина з веселим ім"ям Жізель Бундхен почала підкорювати світ високої моди. Тоді вона переживала розквіт своєї кар"єри.

Розквіт затягнувся і перетворився на гарячий полудень - сьогодні Жізель така "штучка", якій можуть позаздрити багато моделей і актрис.

Вона вже забула про розбите серце у стосунках з актором Леонардо Ді Капріо, знайшла собі нового бойфренда - красеня-футболіста Тома Бреді і увічнила свій статус в світі великих грошей.

Згідно журналу Forbes, вона є найоплачуванішою манекенницею на планеті і займає 16-ту позицію в рейтингу найбагатших жінок в шоу-бізнесі.

В 2007 році вона заробила 33 мільйони доларів, а її загальний статок оцінюється в 150 мільйонів.

Дівчина так розбагатіла, що навіть потрапила в Книгу рекордів Гіннеса як найбагатша супермодель.

Вона є обличчям більше 20 брендів, працювала із Ральф Лорен (Ralph Lauren), Дольче і Габбана (Dolce&gabbana), Версаче (Versace), Валентіно (Valentino), Селін (Celine), Джанфранко Ферре (Gianfranco Ferre) повідомляє ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «Жізель Бундхен "топлесс" в журналі GQ (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути