середа, 15 вересня 2021 10:37

Брітні Спірс, Карді Бі та Лана Дель Рей: хто ще з зірок видалив акаунт із соцмереж
5

Американська співачка 39-річна Брітні Спірс видалила профіль в Instagram на тлі інформації про заручини із фітнес-тренером 27-річним Семом Асґарі. Це було обдумане рішення, зазначили представники зірки. У Twitter Спірс написала, що хоче відпочити від соціальних мереж, щоб відсвяткувати заручини.

Gazeta.ua зібрала добірку зірок, які видалили свої соцмережі.

Американська співачка 36-річна Лана Дель Рей деактивувала свої соцмережі. Перед цим вона опублікувала відео, де пояснила, що в неї багато роботи, яка "потребує конфіденційності та прозорості". Також зірка хоче звузити своє оточення та вдосконалювати себе.

"Я хочу сказати вам просто спасибі за те, що ви продовжуєте бачити мене крізь музику. Завжди важливо бути спостерігачем. Зараз я збираюся трохи звузити своє оточення та продовжувати розвивати деякі інші навички та інтереси", - заявила Дель Рей.

Брітні Спірс заручилася з Семом Асґарі. Через це зірка хоче відпочити від соцмереж.
Фото: Reuters
Лана Дель Рей видалила соцмережі через надмірну роботу та бажання зменшити коло спілкування.
Міллі Боббі Браун видалила Twitter через хвилю хейту.
Карді Бі видалила соцмережі на тиждень після сварки з колегою.
Джастін Бібер "утримався" від соцмереж через фанатів, які критикували його дівчину Софію Річі. Наразі Бібер одружений на Хейлі Болдуін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всі пісні присвячує коханій: п'ять ідеальних пар українського шоубізу

Зірка серіалу "Дивні дива" 17-річна Міллі Боббі Браун стала об'єктом злих жартів після того, як у Twitter з'явилася серія гомофобних мемів нібито від її особи. Дівчина відразу ж після цього видалила свій акаунт. Відтепер спостерігати за її творчістю можна лише в Instargam, проте там публікуються виключно рекламні пости.

Реп-виконавиця Карді Бі видалила свій Instagram на тиждень через звинувачення її колеги Азалії Бенкс в тому, що вона "карикатура на чорношкірих жінок". Між зірками сталася сварка, після якої Карді деактивувала свій профіль. Проте через тиждень реперка тріумфально повернулася.

Американський співак Джастін Бібер "утримався" від соцмереж на два тижні. Він образився на своїх шанувальників, які постійно критикували його дівчину Софію Річі. Зараз вона щаслива в стосунках зі Скоттом Дісіком, а Бібер одружився з Хейлі Болдуін. Співак пообіцяв, що видалить свій Instagram, якщо вони не перестануть докучати його коханій. Джастіна вистачило всього на два тижні, потім він почав постити фотографії зі свого туру.

13 вересня у нью-йоркському Метрополітен-музеї відбувся бал Інституту костюма Met Gala 2021. Gazeta.ua зібрала найяскравіші образи зірок, які відвідали червону доріжку цього року.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс, Карді Бі та Лана Дель Рей: хто ще з зірок видалив акаунт із соцмереж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути