середа, 27 травня 2020 15:53

Залишу власні дурні, дивовижні торбинки жиру: модель позбудеться силіконових грудей

Американська модель, дружина співака Джона Ледженда 34-річна Кріссі Тейген зважилася видалити грудні імпланти, які прослужили їй 14 років.

Спочатку у Twitter жінка показала, як у неї беруть аналіз на Covid-19. Тейген пояснила, що так роблять перед операцією.

"Я виймаю свої (штучні) циці! Багато років мені з ними було прекрасно, але з мене досить. Я хотіла би мати змогу застібати плаття свого розміру, зі справжнім комфортом лежати на животі!" - поділилася Кріссі.

Модель збільшила груди у 20 років. Із часом красуня народила доньку, сина, годувала її обох грудьми, тож її форми "здулися".

"У мене й далі будуть груди, але вони будуть із чистісінького жиру. З якого передусім і складаються всі циці. Дурні, дивовижні торбинки жиру", - написала жінка.

Тейген збільшила груди на початку модельної кар'єри, щоб вони красиво стирчали, коли вона позуватиме лежачи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Силіконових грудей не люблять ті, хто ними не грався - дружина футболіста про штучну красу

"Гадаю, замінювати їх (імпланти) треба що 10 років. Але, коли в тебе є діти, ти розмірковуєш про операцію і думаєш: "Не так я хочу померти, не під час операції на цицях", - зазначила Кріссі.

Автор: instagram.com/chrissyteigen/
  Тейген збільшила груди на початку модельної кар'єри, щоби вони красиво стирчали, коли вона позуватиме лежачи
Тейген збільшила груди на початку модельної кар'єри, щоби вони красиво стирчали, коли вона позуватиме лежачи

Австралійка Сара Хайд видалила силіконові імплантати через проблеми зі здоров'ям. За 5 років після збільшення грудей у дівчини розвинулося харчове несприйняття. Дошкуляли синдром подразненого кишківника, постійна втома й депресія, слабкість у м'язах. На додачу порушився менструальний цикл і знизилося лібідо. Сара витратила тисячу доларів на обстеження. Однак це нічого не дало. Тоді почала переглядати історії жінок з такими симптомами. У результаті з'ясувала, що причиною її нездужання були силіконові імплантати. Як виявилося, організм дівчини поступово отруювали 40 різних хімікатів і важких металів. Про це Сара розповіла на своїй сторінці в Instagram. "Це справді дало мені важливий урок. Я навчилася по-справжньому любити й цінувати своє тіло. Усвідомила, що гарна як з імплантами, так і без них. Дуже вдячна, що їх із мене витягли й повернули мені мої груди", — відзначила дівчина.

Зараз ви читаєте новину «Залишу власні дурні, дивовижні торбинки жиру: модель позбудеться силіконових грудей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути