Ексклюзиви
середа, 17 жовтня 2018 13:58

Загадковий погляд і стейк - Лілія Ребрик порадила, як зачарувати чоловіка

Загадковий погляд і стейк - Лілія Ребрик порадила, як зачарувати чоловіка
Лілія Ребрик поділилася секретом зваблювання чоловіків Фото:НОВОСТИ Ю

Ведуча та акторка Лілія Ребрик поділилася секретами зваблювання чоловіків, які допомагають їй зберігати теплі відносини у родині.

Артистка розповіла: для того, щоб "підігрівати" атмосферу в сімейних відносинах, вона користується лише 3 простими секретами. Про це вона написала в своєму Instagram-акаунті, повідомляє OBOZREVATEL.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу "Розповідь служниці" народила первістка

Посмотреть эту публикацию в Instagram

... отакий сьогодні настрій🤣🤣🤣. #такийвівторок . Хочу підняти трохи жіночу тему - дівчата, діліться: які у вас методи зваблення коханих чоловіків? По буднях 🤣 коли вони дуже втомлюються після роботи? З моїх секретних методів - неслухняне волосся, загадковий погляд і... стейк! А ще я ніколи не шкодую теплих слів для свого коханого @andrii_dykyi ! А ще, в домі має пахнути пирогами і коханням... А у вас як? #ранокзукраїною #всетількипочинається @byurse_design ❤️

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

За словами Лілії, головними способами зваблювання, які вона перевірила на власному досвіді, є "неслухняне" волосся, загадковий погляд і стейк, приготований за фірмовим рецептом. Також Ребрик зазначила, що дуже важливо ніколи не шкодувати для свого чоловіка теплих слів.

"Хочу підняти трохи жіночу тему — дівчата, діліться: які у вас методи зваблювання коханих чоловіків? У будні, коли вони дуже втомлюються після роботи? Із моїх секретних методів — неслухняне волосся, загадковий погляд і... стейк! А ще я ніколи не шкодую теплих слів для свого коханого", — розповіла ведуча і додала, що, на її думку, для ідеальних відносин також важливо підтримувати теплу атмосферу в домі. Для неї — це любов і запах гарячих пирогів.

Нещодавно стало відомо, що герцоги Сассекські стануть батьками. Кілька місяців Меган Маркл вражала новими образами та дивними сукнями, щоб відвести увагу від свого цікавого стану до оригінального образу.

Зараз ви читаєте новину «Загадковий погляд і стейк - Лілія Ребрик порадила, як зачарувати чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути