пʼятниця, 16 червня 2017 19:43

Володимир Горянський зізнався, що став жертвою шахраїв

Володимир Горянський зізнався, що став жертвою шахраїв
Володимир Горянський став жертвою шахраїв Фото: Прес-служба

17 червня, о 20.15 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра нового скетч-шоу "Знай наших".

Відомий український актор Володимир Горянський виконав у скетчі роль професора Харківського педагогічного університету. За сюжетом герой приймає іспит у принципової Христі Бандури, яка прибула на батьківщину своїх предків з Канади. Але перш за все дівчині належить зрозуміти головне кредо професора: добре предмет знає той, хто добре платить.

Народний артист України поділився подробицями зі знімального майданчика і розповів, що під час зйомок не спав кілька діб поспіль:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Сватів" Анна Кошмал кардинально змінила імідж

"Ми знімали у справжньому університеті, коли заклад був порожнім, і закінчували перед початком занять. Іноді я не розумів, у якій реальності знаходжусь: спати вдень не міг, тому що у мене були інші зйомки та репетиції вистав, а вночі теж працював. Але я звик будь-які незручності перевертати так, щоб вони працювали на роль, яку я граю", - зізнався Володимир газеті "КП в Україні".

Також артист поділився, що під час однієї зі своїх подорожей за кордон став жертвою шахраїв:

"Це було років десять тому. Пам'ятаю, ми поїхали на конкурс до Італії. У Мілані з Андрієм Кравчуком у нас був вільний день, і ми вирішили прогулятися по магазинах. Отже, зайшли ми, а нас впізнають, і так приємно. Андрюша вискочив з примірочної, ми сфотографувалися з ними. Повертається назад, і сумки, яку він там кинув, немає. А в ній були документи. Так вони талановито відвернули нашу увагу і попередили, що треба бути уважними".

Героями скетчів стануть гості нашої країни, які зустрінуться з унікальними, винахідливими і найяскравішими українцями різних професій. Іноземці будуть потрапляти в звичні для наших співвітчизників ситуації, які назавжди запам'ятаються гостям з-за кордону та навіть змінять їхнє світосприйняття. Також герої познайомляться з дивовижним українським колоритом, харизматичними представниками різних регіонів та відчують наше життя зсередини.

Виробництвом скетч-шоу займається продакшн-студія "Рога и копыта".

Зараз ви читаєте новину «Володимир Горянський зізнався, що став жертвою шахраїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути