Ексклюзиви
четвер, 26 листопада 2015 17:37

Волочкова у сукні з глибоким декольте стала "Роковою жінкою"

Автор: Соціальні мережі
 
Автор: Соціальні мережі
 

Вчора Анастасія Волочкова отримала премію "Рокова жінка", про це повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі.

Автор: Соціальні мережі
 

"Вчора я отримала премію "Королева інстаграма", на сьогодні- "Фатальна жінка". Здається, це про мене", - підписала знімок балерина.

Пізніше ввечері вона отримала букет розкішних троянд. Танцівниця вирішила розповісти секрет, як зробити так, щоб чоловіки дарували жінкам квіти.

"Багато хто запитує, що потрібно робити, щоб ЗАВЖДИ бути обдарованою квітами та увагою чоловіків .. ?? Вирішила поділитися порадою .. Якщо Ви дійсно цього хочете, то! Потрібно не чекати поки сюрпризи піднесуть Вам! А необхідне що-небудь прекрасне зробити самій !? Як простий приклад: Якщо кохана людина, друг або гість попросить у вас шматочок хліба, ЗАМІСТЬ ТОГО, щоб витрачати час на написання гидот мені, спробуйте відлучитися на хвилинку і, проявивши креатив, піднесіть цей хліб в красивому оформленні Я впевнена, що ваші фантазії безмежні! І ви зможете зробити більше !! Але, повірте! Троянди будуть у ваших ніг !! У всякому разі, людина посміхнеться !? А чи не це та емоція, яка безцінна?", - підписала знімок балерина.

Читайте також: Волочкова приголомшила відвертим шкіряним костюмом

Нагадаємо, вчора балерина Анастасія Волочкова отримала премію "Срібна колоша", зірку назвали королевою Інстаграму, адже її фото не раз дивували народ у соціальній мережі.

Зараз ви читаєте новину «Волочкова у сукні з глибоким декольте стала "Роковою жінкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути