четвер, 20 вересня 2018 14:40

Вінник та Сердючка здивують появою на шоу "Зважені та щасливі"
10

Танцювальний тиждень у "Зваженних та щасливих"
Фото: Прес-служба
Танцювальний тиждень у "Зваженних та щасливих"
Танцювальний тиждень у "Зваженних та щасливих"
Танцювальний тиждень у "Зваженних та щасливих"
Танцювальний тиждень у "Зваженних та щасливих"

О 20:00 на телеканалі СТБ відбудеться четвертий випуск шоу "Зважені та щасливі". Цей тиждень - танцювальний.

Тиждень почнеться несподіваним сюрпризом. Батьки і діти отримають повідомлення від своїх кумирів. Олег Винник, Вєрка Сердючка, Ірина Федишин, Ольга Цибульська, групи THE HARDKISS, Неангели, Антитіла, ТІК, СКАЙ та інші запропонують учасникам зустрітися особисто.

"Наталочка, - звернувся Олег Винник до учасниці, - Я хочу з тобою поділитися. Мені теж потрібно було скидати вагу. І на сьогоднішній день у мене -18 кг. Люблю, поважаю і бажаю перемоги, і нехай зустріч зі мною буде для тебе хорошим стимулом ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіон Беленюк прийшов на шоу "Зважені та щасливі"

"Сказали б мені місяць тому, що Олег Винник скаже мені:" Удачі, я тебе люблю і поважаю ", я б ніколи в житті не повірила!", - поділилася Наташа з синьої команди.

Але втілиться в життя лише одна мрія. Парам доведеться стати танцюристами і на батлі довести, що саме вони гідні зустрічі. А вирішувати переможця буде шоумен Дмитро Коляденко. Хто і з ким битиметься в батл і під яку пісню - визначать результати першого випробування. Крім того, зустріч лише одна, а у батьків і дітей природно різні кумири. Тому перше випробування також вирішить, за чию мрію боротиметься пара. Вони згадають 1990 ті, під час яких всі слухали музику на касетах. Батьки і діти будуть бігти один проти одного, і хто намотає більше плівки - за ту мрію боротимуться в танцювальному конкурсі.

Зараз ви читаєте новину «Вінник та Сердючка здивують появою на шоу "Зважені та щасливі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути