Ексклюзиви
неділя, 15 травня 2022 12:40

Відзначати разом свята і щоліта їхати в Яремче: довоєнні традиції зіркових родин
6

Щорічно 15 травня світ відзначає День сім'ї. Після російського вторгнення кожна українська родина ще раз впевнилася у важливості проведення часу з близькими.

Gazeta.ua вирішила згадати цікаві традиції зіркових сімей, яких обов'язково дотримувалися ще до війни.

Батьки співачки Тіни Кароль перебралися до столиці, ще коли донька стала популярною. Однак, за її словами, бачилися вони не часто через те, що мають "різні погляди на життя". Але артистка намагається берегти сімейні традиції і всі свята відзначала разом з рідними. Її син Веніамін навчається у Великій Британії, тому Кароль намагалася приїжджати і до нього на святкові події.

Акторка Анна Саліванчук з двома дітьми і чоловіком щороку проводять разом Святвечір. Члени її родини не сваряться і миряться з тими, на кого ображалися. Також Саліванчук співає та вчить дітей колядок. Не забуває зірка і про традиційні різдвяні страви.

Гуморист Ігор Ласточкін розповів: як є вільний час, його родина намагалася кудись виїхати - за кордон, по українських містах чи по Києву. Також відзначають разом важливі і знакові свята. А ще сім'я Ласточкіних мала спільне хобі - катання на велосипедах.

Акторка Анна Саліванчук з двома дітьми і чоловіком мають традицію - щороку проводити разом Святвечір
Фото: instagram.com/salivanchuk.anna
Артистка Тіна Кароль намагається берегти сімейні традиції і вся свята відзначала разом з рідними
Гуморист Ігор Ласточкін розповів: як є вільний час, його родина намагалася кудись виїхати
Ведучий Сергій Притула поділився, що теж мали сімейну традицію з сином і доньком
Актор Юрій Ткач зазначив, що для його родини не треба було і приводу для традицій, головне - "щоб компанія була хороша"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У нас 9 травня відтепер своя перемога" - Юрій Луценко вдруге став дідом

Ведучий Сергій Притула поділився, що теж мали сімейну традицію з сином і донькою. Це читання книг.

"У сучасному світі це стає серед дітей великою рідкістю, їх дедалі більше поглинають гаджети. Дуже тішуся, що старший син багато читає, а донька потихеньку долучається до цього процесу. В основному їй читаємо ми, але вона вже потихеньку вчиться читати та писати", - розповідав він в одному з інтерв'ю.

Актор Юрій Ткач зазначив, що для його родини не треба було і приводу, головне - "щоб компанія була хороша".

"Можемо відзначати дні два-три. Мова не йде про те, що сіли за стіл - і не встаємо. Пішли по місту погуляли, в парку на атракціонах покаталися, десь ще полазили - повертаємося до трапези. Так свого часу тусувалися наші з Вікою батьки, тому перед очима є приклад. Ми теж дуже любимо гостей. Що важливо, у наших батьків гості часто і ночували - особливо якщо приїжджали з іншого міста. Наш будинок теж завжди відкритий для друзів", - запевнив він.

Співак Арсен Мірзоян поділився, що років вісім підряд його родина щоліта їздила в Яремче.

"Збираємо всіх дітей і вирушаємо на відпочинок на декілька тижнів. Влітку там не жарко – чудовий клімат і холодні гірські річки. Зі старшим виїжджаємо на велосипедах, з молодшим – на рафтинг або на квадроциклах катаємося", - розповів артист.

14 травня співачка Onuka разом з чоловіком, музикантом Євгеном Філатовим cвяткують другий день народження сина Олександра. Зірка розказала, з якими труднощами встиг зіткнутися хлопчик на своєму шляху.

Зараз ви читаєте новину «Відзначати разом свята і щоліта їхати в Яремче: довоєнні традиції зіркових родин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути