Ексклюзиви
понеділок, 05 серпня 2019 22:04

Viber випустив іменні стікери Олі Полякової

Автор: Антон Кулаковський
  Співачка запустила 26 стікерів
Співачка запустила 26 стікерів

Співачка Оля Полякова запустила 26 ексклюзивних стікерів в Viber. Значки оформлені в стилістиці діснеївських персонажів. Також в наборі є крилаті фрази Полякової - "Крига скресла", "Не такий ти і колишній", "Ти не шукай мене я люлі-люлі". Стікери можна завантажити безкоштовно.

Творці відзначили, що на розробку всього проекту пішло кілька місяців. Основна складність роботи над паком полягала в промальовуванні концертних костюмів співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без кокошника: Полякова показала свій повсякденний образ

Спільнота Полякової зібрала понад чверть мільйона підписників за кілька днів. Так вона потрапила в топ-5 найпопулярніших спільнот серед українських артистів.

"Слова пісень Олі Полякової давно розібрали на цитати. Ми раді новому співробітництву і стежимо за приростом аудиторії. Оля - одна з найбільш затребуваних співачок України, а нове співтовариство дозволить фанатам прямо в месенджері отримувати цікавий, ексклюзивний і корисний контент", - коментує Атанас Райков, директор з розвитку бізнесу Viber в СНД, Центрально-Східній Європі, країнах Близького Сходу і Північної Африки.

Автор: Viber
  Співачка запустила 26 стікерів
Співачка запустила 26 стікерів

Нещодавно Оля Полякова приголомшила мережу знімками стрункої фігури в купальнику. Фото тонкої талії 35-річна зірка опублікувала в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Viber випустив іменні стікери Олі Полякової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути