Ексклюзиви
субота, 21 квітня 2007 17:10

Ветеран війни перерізав горло телефонному шахраєві

19 квітня 80-річному Валерію Бадісову подзвонив незнайомий чоловік. Представившись співробітником міліції, повідомив старого, що його син заарештований, але він може вирішити питання. За 15 тисяч рублів. У Валерія Євгенійовича при собі було лише 8 тисяч. "Міліціонер" пішов на поступку і призначив недалеко від його будинку зустріч. Валерій схопив всі свої заощадження і зібрався на зустріч. В цей час (випадково) подзвонив його син - сорокалітній Дмитро. Коли старий зрозумів, як підло з ним поступили, він, додзвонившись по "02", повідомив, що на нього вийшли шахраї і він йде до них, а через деякий час передзвонить і доповість про результати.

Валерій Бадісов зустрівся з молодиком, який чекав винагороду. Старий уважно вислухав, і, із слів негідника, недобре вимовивши: "Гроші говориш...", ударив його ножем в горло. Хлопець заволав і побіг. Цікаво, що ніж був старий, ще з часів війни.

Валерій Євгенійович повернувся додому, знов набрав телефон чергової частини ГУВС і доповів, як і обіцяв: "З шахраєм зустрівся, гад знешкоджений, недобиток носиться в районі такому-то".

Через деякий час до нього прибув наряд Калінінського РУВС, якому він все пояснив детально. В цей же час в 3-у міську лікарню був доставлений дев"ятнадцятирічний Микола Огарков, якому лікарі зашивали шию. Як з"ясували співробітники кримінального розшуку, Огарков ніде не працює і не вчиться, перебуває на обліку 58 відділу міліції як наркоман.

На допиті Бадісова оперативники дізналися, що він вижив в блокаду, після війни закінчив морське училище, все життя пропрацював на військовому заводі, що випускає літаки "МіГ", має нагороди і дипломи, з 1998 року заслужений пенсіонер.

Лікарі лікують Огаркова, міліціонери думають, що робити. Ветеран відпущений додому без порушення кримінальної справи, пише Фонтанка.Ру.
Зараз ви читаєте новину «Ветеран війни перерізав горло телефонному шахраєві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути