Ексклюзиви
середа, 06 червня 2007 09:28

Ведучий "Свободи слова" працюватиме над історичною програмою на "Інтері"

 Савік Шустер підтвердив факт підписання угоди з каналом "Інтер", повідомляє "Телекритика".

Окрім суспільно-політичного ток-шоу і спортивного проекту, він працюватиме над історичною програмою. За словами Шустера, це міжнародний формат, придбаний "Інтером" спеціально для нього.

"Я поки що не хочу говорити про нього – ще рано", – сказав Шустер, але повідомив, що концепція шоу вже готова. На питання, чи готові вже пілоти нового проекту, ведучий відповів: "Там не потрібні пілоти".

Раніше головний продюсер "Інтера" Ганна Безлюдна повідомила про придбання "Інтером" британського формату для виробництва програми "Великі українці".

На питання про те, чи збирається він привести з собою на "Інтер" команду, яка працювала над "Свободою слова", Савік відповів: "А хто мені цю команду давав? Так цікаво виходить. ICTV говорить: "Формат – наш". Формат не їх, а НТВ! Є люди, яких я особисто знаходив і запрошував, і вони, мабуть, захочуть піти зі мною. А ті, які працювали на ICTV, залишаться на каналі".

Раніше генпродюсер ICTV Михайло Павлов сказав "ТК", що людям, які працюють у проекті "Свобода слова", запропонують залишитися.

Питання про можливих кандидатів на місце ведучого "Свободи слова" на ICTV Савік Шустер залишив без відповіді.

Зараз ви читаєте новину «Ведучий "Свободи слова" працюватиме над історичною програмою на "Інтері"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути