Ексклюзиви
понеділок, 15 квітня 2013 14:24

Варда влаштувала еротичне шоу на дні народження Юлії Айсіної
23

Фото: Фото: Тарас Подолян

Український дизайнер Юлія Айсіна стала власницею салону "LOOM" у Києві на вулиці Кудряшова, 18 а. Такий подарунок вона приготувала собі на честь дня народження. Своє 35-річчя дизайнер відзначала 13 квітня у столичному клубі "Броско".

Поки що відкриття салону заплановане на 25 квітня, а Айсіна мріє про підкорення Парижу.

"У ідеї відкрити власний салон краси мені допомогли власні навички. У світі моди я більше 10 років. На показах працювала з багатьма стилістами і візажистами. Разом придумували образи для моделей. Тому що образ жінки не буде завершеним і не буде цілісним без мейк-апу та зачіски", - розповіла Айсіна.

Привітати іменинницю приїхали дизайнер Серж Смолін, співачка Оксі, стриптизерка та співачка Варда, співачка Олена Вінницька, світська левиця Світлана Вольнова, гурт "Чотири королі", режисер Оксана Байрак, шоумен Вадим Мічковський, він же дядя Жора. Ведучою вечора була співачка Ольга Полякова. Гості згадували, як познайомились з дизайнером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 34-річна Юлія Айсіна закликає жінок колоти ботокс і робити пластику

"Познайомились з Юлею, коли відпочивали з друзями на природі. Того дня вона спала у кріслі. Я ще тоді подумав, що це за дівчина приїхала на шашлик і постійно спить. Вже потім, коли потрапив у Юлін офіс і побачив її режим роботи, то зрозумів, що це реально заслужений відпочинок за трудовий тиждень. Юля реально трудоголік", - розповів дядя Жора.

Про знайомство з Айсіною розповіла співачка Варда.

"Я відправила помилково Юлі фотографію еротичного характеру. Звичайно, ця фотографія адресувалась чоловікові. Мені було дуже соромно і я відправила повідомлення з вибаченнями. Півгодини Юля не відповідала. Я вже була червона, але Юля мені відповіла: "Ти знаєш, а мені сподобалося". Після цього випадку дійсно відбулося тісне знайомство. Вважаю Юлю подругою, тому що вона знає про мене набагато більше, ніж інші" - розповіла Варда.

Гості дарували іменинниці квіти, картини, прикраси, сертифікат на купання з дельфінами. Айсіна приготувала гостям дерев'яні ґудзики з червоною стрічкою. Пригадала й свій кумедний випадок привітання подруги.

"Моя подруга Жанка переїхала з родиною у нову квартиру на Банкову. Я завжди замовляю сюрпризи. Думаю, чим же їх здивувати. Замовила співаків з сомбреро та капелюхами, гітарами. Але самий прикол у тому, що ми співаємо півгодини, визирають якісь діти, а Жанни не видно. І тут розумію, що я співаю не під тією адресою. Потім дізнались, що їх вікна виходять не туди", - розповіла Айсіна.

Зараз ви читаєте новину «Варда влаштувала еротичне шоу на дні народження Юлії Айсіної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути