Ексклюзиви
понеділок, 20 квітня 2015 12:26

Вагітна солістка A'Studio знялась у розкутій фотосесії
7

Фото: HELLO!

 

Солістка гурту A'Studio Кеті Топурія вперше стане мамою. Про те, як триває вагітність, через що вона сперечається з чоловіком і чому не хоче народжувати в Америці, Кеті розповіла HELLO!

Про декретній відпустці:

"Наприкінці квітня закінчу виступати, буду лежати на дивані, їсти вкусняшки і дивитися телевізор.

Ми вже кілька місяців виступаємо з укороченою програмою. Крім того, дуже ретельно вибираємо заходи, ті, на яких вагітна співачка виглядала б естетично. Хоча через кризу зараз концертів не так вже й багато ".

Про зміни, пов'язані з вагітністю:

"З одного боку, я, звичайно, змінилася: велика, лінива, і кайфую від того, що зараз у мене таке легке життя. З іншого, я звикла до божевільному ритму, і тепер робота для мене - не робота, а насолода якась, і будь-яка зйомка або ось інтерв'ю - свято. (Сміється.) І потай вже мрію, коли ж повернуся до звичайного життя, буду літати на гастролі ... За час вагітності я тільки один раз сідала в літак. Взимку, коли була на маленькому терміні і в Москві було жахливо холодно і незатишно, мені так захотілося полетіти до моря. І, поборов сонливість - я була дуже млява в перші три місяці, - встала і сказала Льові: "Полетіли куди-небудь, хочу на пляж ". Чоловік пручався, він недовірливий такий, переживав за мене, хвилювався. А я йому:"Ти знущаєшся? Я практично живу в літаках, що для мене один політ, нехай навіть і вагітною? "Після того як лікар мені дозволив, ми полетіли в Дубай. Я побачила море, сонце, відпочила".

Про те, як повідомила чоловікові про вагітність:

"Я зробила тест, подзвонила Льові, кажу: " У нас буде дитина ". На тому кінці дроту прозвучало: "Правда ?!"Він подумав, що я жартую. (Сміється.) Я ж весь час жартую. А потім, звичайно, дуже зрадів. Ми обидва вже були готові до появи дитини, так що наш малюк бажаний і усвідомлений".

Про рішення народжувати в Росії:

"Так, мені тут спокійніше. Льова умовляв: "Поїхали народжувати в Америку ". А мені хочеться в Москві, бо в столичній клініці до мене так трепетно ​​ставляться. А в Америці я була б рядовим пацієнтом. До того ж моя вагітність протікає добре , у мене не було навіть токсикозу, я відмінно себе почуваю. Навіщо треба кудись їхати ?! У нас теж висококваліфіковані фахівці є ".

Про творчість під час вагітності:

"Я як раз, будучи вагітною, намалювала другу колекцію своєї марки одягу. Причому вона набагато менш екстравагантна, ніж попередня, спокійна. І в ній з'явилися балахони, які я сама ж і носила останні місяці, поки приховувала вагітність. Хоча, зізнаюся, мені комфортніше в джинсах. Навіть зараз. А оскільки хороших джинсових речей для вагітних майже неможливо знайти - все таке негарне, я перешила свої фірмові джинси, які носила до вагітності. Порізала, вставила гумки і тепер ношу ".

Про те, чи знають вони з чоловіком стать дитини:

"Поки не готові це обговорювати. Але зате вже сперечаємося, як його назвемо. Я хотіла назвати малюка на честь батьків, але сказали - краще не варто, щоб дитина не повторювала чиюсь долю. Тому зараз звертаюся до своєї дитини Безім'янка. Кажуть, що малюки самі вибирають ім'я. Напевно, якщо не вирішимо до пологів, як назвати дитину, зробимо так: коли малюк з'явиться на світ, ми з Льовою будемо виголошувати різні імена, які нам подобаються, і те, на яке він відреагує, і буде його ".

Зараз ви читаєте новину «Вагітна солістка A'Studio знялась у розкутій фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути