Ексклюзиви
вівторок, 15 квітня 2014 10:00

Вагітна Наталя Водянова завітала на благодійний тенісний матч у Монако
13

Фото: Марина Крилова / "Оголені серця"

У Монако пройшов товариський матч з тенісу: перша і друга ракетки світу, іспанець Рафаель Надаль і серб Новак Джокович, а також російський тенісист Михайло Южний об'єднали сили заради того, щоб підтримати благодійний фонд Наталії Водянової "Оголені серця".

На матчі була присутня княгиня Монако Шарлен, яка не залишає без уваги діяльність фонду. Стежили за грою і близькі Наталії Водянової, яка готується знову стати мамою, - діти Лукас, Нева і Віктор, а також наречений Антуан Арно.

Гра відбулася на віллі сімейства Лавацца, який запропонував тенісистам зіграти на їх корті і взяв на себе всі витрати з проведення вечора.

Неофіційний товариський матч між зірками тенісу став можливим завдяки благодійному вечору Love Ball, який за традицією проводить у Монако фонд "Оголені серця".

Під час Балу 2013 був розіграний лот, який пропонував приватний урок тенісу з Рафаелем Надалем. На превеликий подив публіки, за лот став битися присутній в залі Новак Джокович.

В останній момент Джокович був змушений відмовитися від гри: на корті його замінив російський колега Михайло Южний. Новак же був присутній на матчі в якості вболівальника і разом з іншими гостями спостерігав за грою.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Наталя Водянова завітала на благодійний тенісний матч у Монако». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути