Ексклюзиви
понеділок, 20 листопада 2017 17:34

У новому сезоні на шоу "Голос країни" ввели жорсткі правила
9

Минулого тижня відбулись зйомки етапу "сліпі прослуховування" нового восьмого сезону головного вокального проекту України "Голос країни" телеканалу "1+1", зірковими тренерами якого стали популярна співачка Тіна Кароль, шоумен і продюсер Потап, співачка і переможниця "Євробачення-2016" Джамала, український музикант і актор Сергій Бабкін. Ведучими сезону стала незмінна і улюблена глядачами телепара Юрій Горбунов та Катя Осадча.

За час "сліпих прослуховувань" на головній вокальній сцені країни виступило біля 110 учасників з рідкісними тембрами та неймовірними голосами. На сцену "Голосу країни" вокалісти підійматимуться на спеціальному ліфті, який став нововведенням сезону. Окрім того, на учасників "Голосу країни-8" очікують нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами одразу залишити сцену.

У новому сезоні головну сцену країни не омине рекордна кількість не тільки артистів, від тембрів яких йдуть мурашки по шкірі, та неочікуваних повернень, але й зіркових учасників. Так, у "сліпих прослуховуваннях" візьме участь відома українська співачка Злата Огнєвич. Чи впізнають зіркові тренери голос артистки, та чи зможе Злата розвернути червоні кріслі, глядачі дізнаються вже наступного року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Могилевська попросила 13-річну учасницю шоу "Голос.Діти-4" написати їй пісню

Для зйомок "сліпих прослуховувань" Тіна Кароль обрала яскравий топ "Prada", сукню з латексу від японського бренду "Atsuko Kudo", а також прикраси від українського дизайнера Guzema Jewelry. Тим часом, Джамала віддала перевагу витонченому чорному костюму від українського дизайнера Лілії Літковської.

Сергій Бабкін з'явився у червоному кріслі у романтичному образі бременського музиканта, створеному стилістами телеканалу "1+1", який довершив шкіряними прикрасами і капелюхом українського бренду "COVERNUMBERONE". А Потап здивував ультрамодним поєднанням класичних костюмних штанів з яскравою спортивною курткою з написом ПТП, назвою його нового сольного проекту. Авторами образу Потапа також стала команда стилю "1+1".

"Голос країни-7" став найбільш рейтинговою розважальною програмою з початку року на українському телебаченні. Доля сьомого сезону головного вокального проекту країни перевищила показники попередніх років та склала рекордні 19.4% за аудиторією 18-54 у містах з населенням більше 50 тис. За аудиторією 18-54 (Україна) середня доля склала 18.3%, поступившись лише показникам першого сезону проекту у 2011 році. В середньому кожен випуск подивилися близько 2.8 млн глядачів (rat#, 4+ Україна), а всього за сезон з програмою контактувало понад 22,5 млн осіб (cov#, 4+ Україна).

Прем'єра восьмого сезону "Голосу країни" відбудеться наступного року.

Зараз ви читаєте новину «У новому сезоні на шоу "Голос країни" ввели жорсткі правила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути