Ексклюзиви
четвер, 19 квітня 2007 20:44

Юнак зарізав старе подружжя, тому що "давно цього хотів"

23-річний харків"янин затриманий за підозрою в нападі на сім"ю пенсіонерів: похила жінка померла на місці, її чоловік з важкими пораненнями потрапив до лікарні.

Трагедія сталася серед білого дня в одній з багатоповерхівок Харкова. Молода людина подзвонила в двері своїх сусідів по під"їзду. Пенсіонерка, побачивши його в дверне вічко, відкрила не замислюючись: Івана у дворі всі знали вже багато років - люди говорили, що у нього "не в порядку з головою", але хлопець завжди був тихим і ввічливим. Як тільки двері відкрилися, молодик накинулася на жінку з кухонним ножем: від удару в шию нещасна померла прямо на порозі квартири. На крик вибіг її чоловік - його з ножовими пораненнями пізніше відвезла швидка, яку викликали сусіди.
Затримати хлопця вдалося вже через пару годин - він знаходився недалеко від будинку і не ховався. У міліції хлопець не зміг пояснити мотиви свого вчинку, сказав тільки, що давно вже хотів розправитися з немолодою парою. За словами співробітників Червонозаводського райвідділу, хлопець страждає шизофренією і знаходиться на обліку в психіатричній лікарні. Чи дійсно він не усвідомлював, що робив, належить з"ясувати експертизі, пише газета "2000".
Зараз ви читаєте новину «Юнак зарізав старе подружжя, тому що "давно цього хотів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути