середа, 11 жовтня 2017 15:53

Юлія Саніна відзначає день народження благодійністю

Автор: Instagram
  Юлія Саніна відзначає день народження
Юлія Саніна відзначає день народження

Солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна 11 жовтня святкує 27-річчя. До свого дня народження співачка вирішила зібрати гроші на лікування раку.

"У цьому році моя сім'я двічі зіткнулася з проблемою ракового захворювання. І ми на собі відчули весь біль і переживання від хвороби близьких людей. Сьогодні я буду просити друзів про допомогу. Але не для своєї сім'ї, а для тих, у кого немає фінансової можливості лікуватися. Для дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американець зняв кліп під київськими мостами

Привітати мене і зробити щасливою дуже просто - перерахуйте зручну для Вас суму на рахунок фонду "Таблеточки"... Чому "Таблеточки"? Тому що я сама не раз перераховувала гроші саме сюди, довіряю їм більше інших фондів. Ну, і хлопці обіцяли докладно звітувати усім нам по закінченню нашого благої справи", - написала Саніна на своїй сторінці в Instagram.

Зібрані гроші артистка планує витратити на дорогий протигрибковий препарат "Віфенд". Саме грибкові інфекції часом не дають повноцінно вилікуватись дітям від лейкозу. Юлія Саніна пообіцяла заспівати у прямому ефірі в соціальній мережі, якщо збере на сторінці фонду "Таблеточки" для своєї цілі 50 тис. грн. Небайдужі вже зібрали більше 80% необхідної суми.

2 серпня 2016 року український гурт The Hardkiss представив відео на пісню Perfection.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Саніна відзначає день народження благодійністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути