Ексклюзиви
четвер, 11 травня 2017 15:18

Український Доріан Грей: співак ALEKSEEV представив романтичне відео

Український Доріан Грей: співак ALEKSEEV представив романтичне відео

Співак ALEKSEEV представив нову відео-роботу на пісню "Відчуваю душею".

Надихнувшись твором британського письменника і філософа Оскара Уайльда, режисер Алан Бадоєв створив кліп для ALEKSEEV. Четверта спільна відео-робота кліпмейкера і артиста передає історію Доріана Грея. Як і його літературного прототипу, герою вдається з роками залишатися таким же прекрасним собою, але фінал кліпу, авторства Бадоєва, відрізняється від класичного твору ...

"Мистецтво - дзеркало, що відбиває того, хто в нього дивиться, а зовсім не життя", - цитатою з роману Уайльда прокоментував вихід нового кліпу ALEKSEEV Алан Бадоєв на своїй особистій сторінці в соц.мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак ALEKSEEV влаштує грандіозне шоу в власний день народження

Мальовничі пейзажі відео знімали в сонячній Каліфорнії. Для зйомок основної частини картини були обрані локації в заміській частині Лос-Анджелеса.

"Спочатку ми опинилися у великому дерев'яному будинку на пагорбі, звідки відкривався неземної вид. Виявилося, що господар цього будинку побудував його своїми руками. Через 9 годин ми переїхали до наступного місця зйомки. Океан ... Вперше в житті з'явився у його берегів. авмерши, насолоджувався його величним спокоєм ... ", - розповів ALEKSEEV.

Головну героїню кліпу зіграла американська актриса Yolanda Thein. Зйомка відео в Америці запам'яталася артисту не тільки першою зустріччю з океаном. Також йому вдалося побачитися зі своїм кумиром в музиці - фронтменом легендарного гурту RHCP Anthony Kiedis: "Нам залишався останній дубль в той момент, коли я помітив геніального мелодиста Ентоні Кідіса на пробіжці зі своїм собакою. Прямо біля нашої зйомки. Я і мріяти не міг, що коли-небудь побачу цю людину так близько. " Микита додав, що так і не наважився підійти до Кідіса і тепер мріє повернутися на узбережжя, щоб виправити свою помилку.

Пісня "Відчуваю душею", авторства Руслана Квінти і Віталія Куровського входить до дебютного альбому ALEKSEEV під назвою "П'яне сонце". Вже 18 травня в Києві, в Жовтневому палаці відбудеться грандіозний фінальний концерт туру на підтримку платівки, який з аншлагами пройшов по містах України. Концерт відбудеться в день народження ALEKSEEV.

Зараз ви читаєте новину «Український Доріан Грей: співак ALEKSEEV представив романтичне відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути