середа, 31 жовтня 2012 22:17

Учасниці гурту "Декольте" знялися у кліпі у спідній білизні

28 жовтня український гурт "Декольте" завершили зйомки кліпу на нову пісню "В одній сорочці", яка наступного року увійде у перший сольний альбом гурту. Кліп зняли за добу.

Зйомки проходили у столичному готелі "Амбассадор плаза" та басейні готелю "Вишеград" у Вишгороді. Про це у інтерв'ю кореспонденту Gazeta.ua розповіла одна з учасниць гурту Юлія Лавриненко.

У кліпі знявся чемпіон Європи з плавання Олександр Цепух, якого цьогоріч журналісти помітили у стосунках з плавчинею Яною Клочковою. Режисер кліпу на пісню "В одній сорочці" - Діма Мухін, він є продюсером Сергія Сосєдова. Автори пісні — це Геннадій Групнік та Лариса Архипенко.

"У кліпі ми граємо у ролі хижачок та фатальних красунь, якими є насправді у житті. У одному з епізодів кліпу ми одягнуті у сексуальну спідню білизну, у інших — це сукні від українського дизайнера Катрін Герцогової. За сюжетом кліпу ми спокушаємо і використовуємо у своїх цілях чоловіка, який беззаперечно виконує всі наші бажання. Він навіть готовий ходити у нашийнику. Нашийник йому для того, щоб ми могли його смикнути за поводки", - розповіла Лавриненко.

Прем'єру кліпу запланована на середину листопада 2012 року.

Нагадаємо, цьогоріч дівчата зняли кліп разом з Кузьмою зі Скрябіну на пісню "Дівчина з кафешки".

Зараз ви читаєте новину «Учасниці гурту "Декольте" знялися у кліпі у спідній білизні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути