Ексклюзиви
середа, 19 грудня 2018 15:55

Учасниці гурту Open Kids зробили несподівану заяву
4

Учасниці гурту Open Kids зробили несподівану заяву
Фото: прес-служба
Учасниці гурту Open Kids зробили несподівану заяву
Учасниці гурту Open Kids зробили несподівану заяву
Продюсер гурту Open Kids Юрій Петров

Учасниці гурту Open Kids на своїх сторінках в Instagram опублікували неоднозначне звернення до своїх шанувальників.

"Любі, Кідсери! Ми йшли з вами рука об руку цілих шість років, ви росли, ви змінювалися - змінювалися і ми, і в якийсь момент цей процес прийшов до свого логічного висновку. Не хочеться говорити про те, що це кінець. Це просто черговий етап, важкий для всіх нас, але необхідний. Ми пам'ятаємо, як тільки починали цей шлях, як хвилювалися і скільки всього пережили, щоб досягти цих висот. Open Kids - це те, завдяки чому всі ми знайшли життєвий досвід, який навічно залишиться відбитком в наших серцях. Нам дуже не хочеться, щоб ви сумували, і тому приготували для вас по-справжньому дещо пам'ятне", - написали учасниці у соцмережі.

Переглянути цей допис в Instagram

Любимые, Кидсеры! Мы шли с вами рука об руку целых шесть лет, вы росли, вы менялись – менялись и мы, и в какой-то момент этот процесс пришел к своему логическому заключению. Не хочется говорить о том, что это конец. Ведь мы с вами – большая и дружная семья, а семья закончиться не может. Это просто очередной этап, тяжелый для всех нас, но необходимый. Мы помним, как только начинали этот путь, как волновались и сколько всего пережили, чтобы достичь этих высот, чтобы обрести в каждом из вас верного и доброго друга! Open Kids – это то, благодаря чему все мы обрели жизненный опыт, который навечно останется отпечатком в наших сердцах. Нам очень не хочется, чтобы вы грустили, и потому приготовили для вас по-настоящему нечто запоминающееся! И совсем скоро мы вам все обязательно расскажем и покажем! Будьте на связи!

Допис, поширений OPEN KIDS (@open_kids)

"Наш шлях почався 6 років тому, тоді нашим шанувальникам було, як і нам, 9-10 років, сьогодні ж - це юні дівчата, яким вже від 15 до 18 років, - коментує продюсер групи Юрій Петров. - У нас багато планів на 2019-й. На початку року ми плануємо вихід відео-роботи на нову пісню "Дура", участь в якій візьме популярна молодь - актори, учасники теле-шоу і відомі блогери".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відрублена голова і розп'яття: америкаський співак зняв моторошний кліп в Україні

"Станеться те, чого ми так довго чекали - презентація альбому. У нас уже в арсеналі 21 трек, 4 зараз в підготовці, так що порадуємо своїх шанувальників свіжими і крутими треками", - кажуть співачки.

"Найцікавіше те, що зараз в підготовці проект, в результаті якого відбудуться зміни з групою. Уже навесні команда планує озвучити більш детальну інформацію та плани на цей рахунок", - додає Юрій Петров.

Влітку гурт Open Kids презентував одну зі своїх останніх робіт - кліп на пісню"Стикером". У відео режисер і продюсер групи зробили акцент на підлітковий вік учасниць, з усіма його характерними проявами - емоції, амбіції, різноманітність і настрій.

Зараз ви читаєте новину «Учасниці гурту Open Kids зробили несподівану заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути