середа, 25 квітня 2007 20:02

Убивця втікаючи застряг у каналізації

У Севастополі співробітникам МНС довелося витягувати з каналізації підозрюваного у вбивстві. 40-річний чоловік намагався сховатися від міліції у вузькому тунелі, де і застряг.

Як повідомляє ЦОС міліції Севастополя, вранці в чергову частину звернулися жителі одного з будинків на проспекті Перемоги. У ямі на купі сміття перехожі виявили труп чоловіка.

Прибула на місце слідчо-оперативна група встановила ознаки насильницької смерті. Голова загиблого була розбита якимсь важким предметом. Згыдно з наслідками огляду співробітники міліції допустили, що чоловіка убили не тут, а звідкись принесли. Ледве помытний слід крові вів у бік багатоповерхівки, розташованої неподалеку.

Співробітники міліції швидко встановили, що убитий теж жив там. Йому було близько 50 років, до Севастополя він приїхав з Донецької області. А незабаром з"ясувалися і подробиці трагедії, приводом для якої стала жінка.

Двоє чоловіків і одна жінка пили спиртне в підвалі. Жінка вирішила заночувати там же, а чоловіки не розділили право провести ніч з нею і побилися. Той, що виявився сильнішим, убив суперника металевими обценьками. Труп вирішив викинути на звалище. Коли міліція вийшла на вбивцю, він намагався втекти і заліз у вузький каналізаційний тунель, де і застряг. Щоб дістати його звідти міліціонерам довелося удатися до допомоги співробітників МНС. Рятувальник пробрався в тунель і по сантиметру витягав утікача, після чого його передали працівникам кримінального розшуку.

Зараз зловмисник арештований, відносно нього відкрита кримінальна справа за статтею - "умисне вбивство", пише Новий регіон.
Зараз ви читаєте новину «Убивця втікаючи застряг у каналізації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути