Ексклюзиви
понеділок, 29 грудня 2014 16:29

У Тіма Бертона роман з помічницею

Автор: Reuters
 

Режисер Тім Бартон після розставання з Хеленою Бонем Картер знаходиться в довгострокових відносинах зі своєю асистенткою, 39-річною Береніс Персіваль.

Як повідомляють джерела, Береніс працювала на нього протягом трьох років. Саме вона виявилося тією самою блондинкою, яка була помічена з Тімом в минулому році в Лондоні.

За словами друзів Хелени, у Тіма зараз "та сама криза середнього віку", а всі її спроби врятувати відносини зазнали невдачі.

"У Тіма зараз класична криза середнього віку. Хелена дала йому занадто багато часу на те, щоб розібратися в собі", - розповіло одне з джерел.

До слова, Хелена, за словами її друзів, дуже засмучена:

"На нещодавній вечірці Хелена була дуже засмученою. Виглядала погано, інші гості це теж помітили. Все дуже складно, адже вони розповіли дітям про це тільки два тижні тому", - запевняють знайомі пари.

Нагадаємо, що режисер Тім Бартон і актриса Хелена Бонем Картер оголосили про розставання після 13 років спільного життя 23 грудня.

Вони познайомилися і почали зустрічатися в 2001 році на зйомках фільму "Планета мавп". Картер і Бартон не перебували в офіційному шлюбі; у колишніх партнерів є двоє дітей - 11-річний Біллі і 7-річна Нелл.

Зараз ви читаєте новину «У Тіма Бертона роман з помічницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути