Ексклюзиви
середа, 09 липня 2008 08:56

Том Круз почав стрімко товстішати (ФОТО)

Поки Кеті Холмс тане на очах, перетворюючись на звичний голлівудський скелет, зоряний чоловік Кеті потихеньку здає позиції. Таке відчуття, що Том Круз вирішив узяти на себе всі втрачені кілограми дружини, пише TheDailyMail.

Відомий актор, який 3 липня відзначив своє 46-ліття, дозволив собі небагато розслабитися. Разом зі своїми домочадцями Том Круз відправився подорожувати до Колорадо, проте усюдисущі папарацці і тут зняли голих Круза і його боки, що погладшали.

У поїздці Круз не тільки милувався красою гір, але також і відсвяткував з місцевими жителями День Незалежності. На вулицях міста Теллюрід зоряна сім"я була зразком патріотичності: голлівудський актор одягнувся в просту футболку, джинси і ковбойський капелюх і почав змахувати на заможного власника сусіднього ранчо; Кеті Холмс, утомлена і дещо пом"ята, йшла без макіяжа і в простому жакетику.

А ось 2-річне малятко Сурі уразило очевидців "ріжками" у вигляді маленьких американських прапорців, правда, судячи з виразу обличчя малятка, прапорці Сурі припали до не смаку. За визнанням самого Тома, в його будинку росте нова актриса: "Вона любить співати і танцювати, а ще фарбувати нігті разом з мамою", - поділився щасливий батько сімейства. До речі, в одному з недавніх інтерв"ю Круз признався, що "працює над другою дитиною". За планами сім"ї, малюк повинен з"явитися на світ в квітні 2009 року.

Поки ж розтовстілий Том Круз виглядає справжнім важкоатлетом в порівнянні зі своєю занадто витонченою дружиною. З чуток, актриса узяла на озброєння декілька рекомендацій своєї подруги Вікторії Бекхем і скинула декілька кілограм. Врешті-решт Том категорично заборонив дружині розмовляти з пані Бекхем на тему різних дієт.

Зараз ви читаєте новину «Том Круз почав стрімко товстішати (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути