понеділок, 19 листопада 2018 02:58

Тіна Кароль розповіла, як породичалася з Ірмою Вітовською

Тіна Кароль розповіла, як породичалася з Ірмою Вітовською
Тіна Кароль стала родичкою Ірми Вітовської

Брат співачки Тіни Кароль одружився з сестрою акторки Ірми Вітовської.

Про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Ми зустрічаємося родиною, не часто, адже у Ірми свій графік. Я пам'ятаю, як ми їх сватали. Приходили просити Наталку, сестру Ірми, до шлюбу зі Стасиком, моїм братом. Прийшли всією сім'єю просити, щоб нам віддали свою квіточку. Я шукала по хатах гарбуза. Ми дійсно в стосунках і я шанувальниця Ірми, коли вона була у серіалі "Леся +Рома". І коли бачу ту саму Ірму за столом, думаю, що це ж кінозірка, вона про мене теж саме каже", - говорить Тіна Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль порадувала шанувальників новим пікантним фото

Брат Тіни Кароль відчуває на собі зірковий статус сестри.

"Я розумію, що такий собі фантом Тіни Кароль тисне на нього і в суспільстві він не може бути тим, ким хоче бути. Він завжди має думати крізь призму мого ім'я і я йому дуже вдячна за це. Розумію, що непросто бути братом Тіни Кароль. Станіслав допомагає людям. Він отримав супер вищу юридичну освіту у Харкові", - говорить про брата співачка.

Раніше за місце в півфіналі Танців з зірками змагалися п`ять пар учасників, кожна з них представила по два танці, один з них - під живий виступ зірок української естради: Тіна Кароль, Сергій Бабкін, Onuka, Гайтана та ALEKSEEV стали спеціальними гостями дванадцятого випуску.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль розповіла, як породичалася з Ірмою Вітовською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути