понеділок, 13 квітня 2020 17:35

Телеведуча забрала додому безпритульне цуценя із прямого ефіру
3

Чотирилапою гостею ефіру стала півторамісячна собака Ласка. Її волонтери знайшли у коробці, перемотаній скотчем
Фото: Піар-служба
Чотирилапою гостею ефіру стала півторамісячна собака Ласка. Її волонтери знайшли у коробці, перемотаній скотчем
Чотирилапою гостею ефіру стала півторамісячна собака Ласка. Її волонтери знайшли у коробці, перемотаній скотчем

Телеведуча Неля Шовкопляс забрала додому безпритульне цуценя просто у прямому ефірі Сніданку з 1+1. Традиційно волонтери приносять безпритульних тварин, а глядачі забирають їх до себе.

Чотирилапою гостею ефіру стала півторамісячна собака Ласка. Її волонтери знайшли у коробці, перемотаній скотчем.

Першим про Неліне бажання забрати песика дізнався ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв, який вже багато років виховує лабрадора Джума.

"У перерві на сюжет Неля мене пошепки запитала: "Єгор, а що для собаки треба?", - я подивився на неї і по очах зрозумів, що це питання не просто із цікавості – вона вже вирішила, що забере Ласку собі", - розповів Єгор.

Колега не здивувався рішенню Нелі, адже теж затятий собачник.

"Ти вирішуєш забрати собаку, коли всередині щось йокне. У вихованні собаки є свої нюанси і складності. Вчора цілий день я був з Нелею на зв'язку, коли вона ходила у ветклініку, давав поради, підтримував. Але думаю, що Неля, як досвідчена мама, точно впорається ще й з Ласкою", - розповів телеведучий.

Після ефіру Неля познайомила Ласку зі своїм котом Чорнусиком, і вирушила до ветлікаря, потім придбала базовий "набір собачника" - корм, іграшки, повідок та пелюшки. За вечір ведуча передивилася десятки відео про дресирування та догляд за цуценятами, а Ласка увесь вечір кусається за ноги.

"Я вирішила забрати Ласку, бо її обрало моє серце. Мої синочки Тимофій і Матвій мріяли про песика, а коли побачили в ефірі, що Ласка буде жити з нами, то від їхнього захопленого крику здіймався дах. У мене є страх, що я не впораюсь – все ж таки собака – це велика відповідальність і постійна робота. Цей страх подібний до того, що відчувають деякі мами після народження першої дитини. А ще хвилююсь, як до нашої Ласки поставляться господарі квартири, чи зможе вона бути спокійною й лагідною собакою. Зараз у нас етап звикання та адаптації, сподіваюся, що він пройде безболісно і Ласка стане повноцінним членом нашої сім'ї", - розповіла Неля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Станьте джерелом підтримки: психолог порекомендувала, як зберегти стосунки на карантині

Це втретє зірки забирали тварин із прямого ефіру. Раніше зі студії Алла Мазур забрала кошеня Мусика, Руслана Лижичко собаку Горо і тепер Неля Шовкопляс собаку Ласку.

Благодійний Фонд "Кото-ярмарок" відкрив центр з безпритульними котами на вулиці Воздвиженській, 14. Відвідувачі можуть вибрати собі кота або провести час з тваринами.

Зараз ви читаєте новину «Телеведуча забрала додому безпритульне цуценя із прямого ефіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути