Ексклюзиви
четвер, 06 серпня 2020 13:23

"Така мука" - Кемерон Діас розповіла, чому пішла з кіно

"Така мука" - Кемерон Діас розповіла, чому пішла з кіно
2015 року акторка вийшла заміж за Бенджі Меддена після 10-місячного роману. Фото: Instagram

Під час інтерв'ю в YouTube-шоу In Goop Health 47-річна Кемерон Діас назвала причину завершення своєї акторської кар'єри.

"Я вирішила, що хочу, щоб у моєму житті все було по-іншому. Я так довго і наполегливо працювала, знімалася у фільмах. І це така мука. Я не залишала місця для особистого життя. А потім я вирішила перестати зніматися і зосередилася на собі, на стосунках із родиною, друзями. Потім ми з Бенджі (чоловік актриси — Gazeta.ua) познайомилися і майже відразу ж одружилися", - розповіла Діас.

Голлівудська акторка Кемерон Діас пішла з кіно 2014 року. 2015-го акторка вийшла заміж за Бенджі Меддена після 10-місячного роману. У січні цього року в подружжя народилася донька Раддікс.

Кемерон додала, що після завершення акторської кар'єри відчула душевну рівновагу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ просто кричить, як хоче зніматися в кіно - артоглядачка про українсько-британську прем'єру

"У моїй душі панує спокій, тому що я нарешті дбаю про себе. Я відчуваю себе приземленою і легкою. Дивно це говорити. Я знаю, що багато людей не зрозуміють цього. Це дуже важко – працювати на такому рівні, бути на публіці і виставляти себе на загальний огляд. На вас направлено дуже багато енергії, коли ви помітний актор і відчуваєте постійний пресинг", - додала Кемерон Діас.

Компанія Casumo назвала популярних акторів, чиє слово з екрана коштує найдорожче. Для того щоб визначити акторів, у компанії проаналізували кількість вимовлених у фільмі слів та порівняли їх із гонорарами зірок. Розглядали ролі, зіграні за всю кар'єру. Лідеркою в жіночому рейтингу стала Камерон Діас. Її слово вартує $4,64 тис.

Зараз ви читаєте новину «"Така мука" - Кемерон Діас розповіла, чому пішла з кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути