субота, 06 лютого 2016 12:20

Святослав Вакарчук поцікавився у Зеленського про плани щодо президентства

Святослав Вакарчук поцікавився у Зеленського про плани щодо президентства
svitske.1plus1.ua

Музикант Святослав Вакарчук поцікавився у Володимира Зеленського про його плани стати президентом України, про це сам зірка "Кварталу 95" розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Є кілька політиків, які, мені передавали, говорили: "що він спеціально придумав рекламну кампанію", що ми придумали серіал, що б мене просунути - інакше ніяк на 1+1 не зробиш виборчу кампанію. Не хочу говорити про політиків, Слава Вакарчук, він мені подзвонив і сказав: "Ти що, йдеш в президенти?" Я почав сміятися, він потім теж перейшов на гумор, але думаю спочатку він собі щось там думав. Це вже фарс, це роль", - говорить Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Володимир Зеленський презентував серіал "Слуга народу", в якому зіграв роль Президента Голобородька. Зірка вже отримував у реальному житті пропозицію піти у політику, але, за його словами, закони, що він хотів би реалізувати на посаді чиновника, він втілив за допомогою свого персонажу.

"Я все тут зробив, воно не вигадане, це все з життя. Нам довелося повивчати хороші приклади різних країн. Нам не треба вигадувати: ми нормальна сучасна країна, треба взяти рішення освітніх реформ, податкових і можна це все застосувати. Це простий процес, але я б діяв тільки так. Ми думали, а чому ми стали новаторами? Новаторський підхід, ця людина прийшла з іншою метою, це було новаторство. А всі закони і рішення ми використовували з країн: Японія, Сполучені Штати, Європа", - говорить Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Святослав Вакарчук поцікавився у Зеленського про плани щодо президентства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути