четвер, 10 квітня 2014 13:19

Супер-модель Кейт Мосс знялась у рекламі власних дизайнерських суконь
19

Фото: Topshop

Модель Кейт Мосс стала обличчям своєї нової колекції весна літо-2014.

Зірка давно займається створенням речей для марки Topshop і за кожної нагоді рекламує їх.

Нова колекція включає одяг у стилі 70-х: жакети, комбінезони та довгі сукні. Вишивка та шовк теж не залишили модель байдужою.

Кейт Мосс повідомила, що надихається речами зі свого власного гардеробу, де можна знайти не тільки модний одяг, а і прості сукні та спідниці, також модель не приховує, що любить робити покупки на секонд-хенді.

Дизайнер приділила увагу у новій колекції одягу у діловому стилі. Вечірні сукні коштуватимуть від 600 фунтів стерлінгів. Ціна залежить від кількості ручної роботи, яку було використано у створенні одягу.

Нагадаємо, Кейт Мосс співпрацювала з відомим брендом Topshop у 2007 році і потім взяла перерву. Сер Філіп Грін був радий, коли дізнався минулого року, що Кейт повертається до його лейблу.

"Я дуже радий, що Кейт повертається, адже коли ми  працювали вперше нам було дуже весело і ми сумували, коли вона пішла. Topshop знайшов свій глобальний розвиток з приходом Кейт у 2007 році", - сказав бізнесмен.

"Я по-справжньому сумувала за дизайнерським процесом і роботою з командою Topshop. Я дуже рада створити нову колекцію, яка носить моє ім'я. Тепер коли Лондон став центром моди я почуваюся, як вдома", - заявила радісно модель.

Зараз ви читаєте новину «Супер-модель Кейт Мосс знялась у рекламі власних дизайнерських суконь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути