вівторок, 14 липня 2020 16:33

"Су*а, якій дарують пів світу" - епатажна блогерка поділилася відвертостями про стосунки
3

До фото Ірина додала довгий пост-роздум про стосунки
Фото: instagram.com/irina_moroziuk/
До фото Ірина додала довгий пост-роздум про стосунки
До фото Ірина додала довгий пост-роздум про стосунки

Колишня дружина екскапітана "Динамо" Миколи Морозюка Ірина Морозюк поділилася з підписниками традиційно гарячими знімками.

У Іnstagram секс-бомба виклала домашнє фото, зроблене на ліжку власної спальні.

Епатажна блогерка у чорному боді сидить на рожевому простирадлі свого ліжка. Жінка для більшої еротичності свого образу приспустила бретельку одягу, оголивши плече.

До фото Ірина додала довгий пост-роздум про стосунки.

"Основна База відносин - це загальні цілі, погляди та інтереси. Мені мій психолог навів один гарний приклад: крокодил - це хороша тварина? А антилопа - гарна? Обидва хороші тварини, тільки зовсім різні Так і в парі, якщо у вас різні звички, погляди, цілі і принципи, то щасливі, гармонійні відносини навряд чи вийдуть. Виходити з невдалих стосунків повноцінній людині неважко. Вона іде від того, де їй погано", - написала Морозюк.

Далі жінка поміркувала про таке досить розповсюджене у стосунках явище, яке психологи називають "співзалежність".

"Це патологічний стан, що характеризується глибокою включеністю і сильною емоційною, соціальною або навіть фізичною залежністю від іншої людини. Бачиш, що він/вона повна ху*ня з-під коня, але розірвати зв'язок і позбутися від душевних страждань не можеш. Тоді на допомогу фахівець", - написала блогерка.

Наостанок знаменитість резюмувала свої роздуми кількома сентенціями мудрих людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Важливо працювати над головою": Ірина Морозюк показала спокусливі знімки з алкогольних вечірок

"Не подобається стан - міняй думку. Чи не намагайтеся нікого утримати, тому що тільки той, хто не боїться втратити, володіє всім. Не отримати бажане іноді і є везіння. Ти або сука, якій дарують пів світу, або ти мила дівчинка, до таких приповзають у сльозах, коли кинула сука", - написала у кінці Ірина.

Колишня дружина екскапітана "Динамо" Миколи Морозюка Ірина Морозюк поділилася з прихильниками новинами про себе. У Іnstagram блогерка поділилася фото, на яких позує у властивій собі еротичній манері. Блогерка опублікувала кілька "домашніх", знятих на телефон знімків. На них вона хизується перед дзеркалом принадами свого тіла. Тіло жінки густо вкрите татуюваннями. "Не будь як всі, ви*йся по-особливому", - підписала жінка останнє фото. Підписники, яких у Ірини майже 150 тисяч, як завжди, відреагували активно і поділилися власними враженнями від написаного і побаченого.

Зараз ви читаєте новину «"Су*а, якій дарують пів світу" - епатажна блогерка поділилася відвертостями про стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути