пʼятниця, 16 лютого 2018 14:20

Суддя грузинського "Х-Фактора" сказала, за кого вболіває на українському відборі Євробачення

Напередодні другого півфіналу Національного відбору на "Євробачення - 2018" грузинська співачка і актриса Софі Ніжарадзе розмістила в своєму Instagram відео з побажаннями TAYANNA, яка 17 лютого представить на сцені Нацвідбору україномовну пісню "Леля".

У своєму зверненні Софі зізналася, що виконувати свою авторську пісню завжди складно:

"Отримуй задоволення від того, що ти розкажеш свою історію, - порадила Софі. - І додала: Я дуже сподіваюся, що в цьому році в Нацвідборі в першу чергу переможе українська пісня. Пісня українською мовою! Тому удачі тобі! Застав танцювати не тільки свою країну, але і всю Європу ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У пісні TAYANNA для Євробачення почули схожість з "Дикими танцями" Руслани

Софі Ніжарадзе представляла Грузію на пісенному конкурсі "Євробачення-2010", який проходив в Норвегії. З піснею Shine співачка увійшла в ТОП-10 виконавців континенту. На сьогоднішній день Софі поєднує кар'єру співачки, автора пісень, займає суддівське крісло в шоу "Х-Фактор" і готується до зйомок нового фільму, який скоро з'явитися і в українському прокаті.

Автор: Прес-служба
  Софі Ніжарадзе
Софі Ніжарадзе
Автор: Прес-служба
  Тетяна Решетняк
Тетяна Решетняк

17 лютого відбудеться другий півфінал національного відбору на "Євробачення-2018" організаторами і трансляторами якого є телеканали СТБ та UA: ПЕРШИЙ. У ньому з'являться: Ingret Kostenko, MELOVIN, JULINOZA, TAYANNA, KADNAY, Yurcash, Mountain Breeze, ILLARIA і DILEMMA.

Зараз ви читаєте новину «Суддя грузинського "Х-Фактора" сказала, за кого вболіває на українському відборі Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути