Ексклюзиви
середа, 21 березня 2007 17:09

Суддя засудив школяра до 7 років в"язниці за звичайну бійку

У Грузії 14-річного школяра Георгія Зерекідзе суд засудив до 7 років позбавлення волі за звичайну бійку. Тбіліський суд виніс такий суворий вирок, незважаючи на те, що напередодні процесу 23-річний потерпілий заявив, що не має претензій до хлопчика.

Як встановило слідство, конфлікт вийшов через те, що 23-річний молодий чоловік поставив свою машину на місце, де зазвичай паркувався батько Георгія. Хлопчик сказав про це чоловіку, але той рекомендував йому "не плутатися під ногами". Почувши грубість, хлопчик кинувся в бійку.

Прокуратура в результаті звинуватила школяра в замаху на вбивство. На думку звинувачення, підсудний нібито наніс складаним ножем своєму супротивникові "декілька порізів". В ході процесу потім говорили вже не про порізи, а про подряпину.

Напередодні суду потерпілий спробував відмовитися від своїх свідчень і залагодити справу миром, проте прокуратура різко вчинила опір такому повороту. Після того, як "постраждалого" погрозили віддати під суд "за зміну свідчень" і посадили в КПУ, він повернувся до первинної версії.

Вирок у вигляді семи років позбавлення волі став шоком для всіх. "Бадрі, що ти робиш, схаменися! Який же ти мужик після цього?" - у відчаї прокричав батько хлопчика, звертаючись до прокурора Бадрі Гоглідзе. У відповідь той запустив в батька засудженого хлопчика своїм мобільним телефоном, повідомляють NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Суддя засудив школяра до 7 років в"язниці за звичайну бійку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути