Ексклюзиви
пʼятниця, 26 вересня 2014 17:22

Стівен Фрай зізнався, що вживав наркотики у Букінгемському палаці

Автор: Reuters
 

Британський актор і письменник Стівен Фрай зізнався в тому, що його пристрасть до кокаїну було настільки сильною, що він приймав цей наркотик навіть в Букінгемському палаці. Про це Фрай написав в опублікованій 25 вересня автобіографії More Fool Me.

Фрай розповів, що за 15 років, що він боровся з пристрастю до кокаїну, він вживав його в багатьох "благородних місцях", серед яких Палата лордів і Палата громад, ще одна резиденція британських монархів Віндзорський замок, офіси "Бі-бі-сі", газет The Daily Telegraph та The Times, журналів The Spectator і Tatler.

В автобіографії Фрай написав, що це не може зійти з рук.

"Я зізнаюся в тому, що порушив закон і вживав у громадських місцях наркотик класу А", - написав він. Наркотики цього класу вважаються у Великобританії найбільш небезпечними, і їх зберігання тягне за собою найбільш серйозне покарання.

Письменник вибачився перед власниками, керівниками й представниками всіх тих місць, де він вживав кокаїн.

За словами Фрая, вперше він спробував кокаїн в 1986 році і з тих пір витратив "десятки, якщо не сотні" тисяч фунтів стерлінгів на покупку наркотику і величезну кількість годин на його вживання. До кінця 1980-х років він, за його визнанням, не міг уявити вихід у світ без кількох грамів кокаїну в кишені. Фрай зазначив, що "не порекомендує кокаїн і злому ворогові".

Нагадаємо, Стівен Фрай випустив вже дві автобіографії: в 1997 і в 2010 роках. Фрай згадував про свою наркотичної залежності і раніше, в тому числі в автобіографії 2010 року, але не вдавався в деталі.

Зараз ви читаєте новину «Стівен Фрай зізнався, що вживав наркотики у Букінгемському палаці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути