понеділок, 20 січня 2020 12:42

"Сподіваємося, Насті стане краще": сім'я Заворотнюк приїхала в храм по свячену воду

"Сподіваємося, Насті стане краще": сім'я Заворотнюк приїхала в храм по свячену воду
На ранковій службі Чернишова та Анни Заворотнюк не було, вони приїхали після служби Фото: Вокруг ТВ

Чоловік російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка хвора на рак, Петро Чернишов і її дочка Анна з'явилися в храмі селища Крекшино, де вони живуть.

На ранковій службі Чернишова та Анни Заворотнюк не було, вони приїхали після служби, пише OBOZREVATEL.

"У храмі до вечора розливають освячену воду. Петро і Аня приїхали після служби на машині, хоча від їхнього будинку пішки йти 10 хвилин. Мабуть, не хотіли привертати увагу і відповідати на питання про здоров'я Насті. Лише одного разу близькі сказали, що сподіваються тільки на диво, і в подробиці вже не вдавалися. Мабуть, свята вода – одне з таких чудес, адже люди вірять в її цілющі властивості. Довго в храмі вони не затримувалися, набрали і відразу поїхали . Будемо сподіватися, що Насті стане краще – від води чи від підтримки близьких, адже вони приклад мужності для багатьох сімей, які зіткнулися з цією бідою", - відзначило джерело.

Повідомлення, які днями з'явилися в багатьох ЗМІ про те, що Анастасію та Петра бачили на відпочинку в Таїланді, - неправда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рідні Заворотнюк передали її зворушливі слова

"Не знаю, хто це придумав, але для людей, які знають про ситуацію, подібне навіть уявити неможливо. На жаль, їм зараз точно не до відпустки. І вже звичайно, не варті обговорень чутки про те, що хвороба вигадана заради піару. Це не Фріске, показувати Настю публіці, як Жанну, і робити зізнання на всю країну ніхто не буде. Її близькі заняли більш гідну позицію – мовчати, щоб від них рано чи пізно всі відчепилися", - цитує джерело.

Акторка Анастасія Заворотнюк зустріла день народження доньки в клініці. Свято перенесли в палату через погане самопочуття артистки, повідомляє Telegram-канал Mash. До Заворотнюк приїхав син Майкл, а також сама донька Аня і мама з помічницею. Із собою привезли все для свята.

Зараз ви читаєте новину «"Сподіваємося, Насті стане краще": сім'я Заворотнюк приїхала в храм по свячену воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути