понеділок, 04 травня 2020 18:09

Співачка Marcelle оголосила війну хейтерам

Співачка Marcelle оголосила війну хейтерам
Співачка Marcelle презентувала соціальний трек Фото: надане піар-службою

Співачка Marcelle продовжує підкорювати український шоу-біз соціальними текстами. Marcelle презентувала другий сингл за місяць, який отримав назву "Піу-Піу".

"Піу-Піу" - соціальний трек про проблематику хейтерів, інтернет-булінгу, інтернет-сталкінгу від незнайомців та деколи навіть від знайомих людей, яка зараз надзвичайно загострилась під час ізоляції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Булінг щодо вчителів: як педагогу захиститися від насилля

"Я тільки почала щось робити для українського шоу-бізнесу, але вже відчула на собі, як багато у нас заздрісних, злих та нещасних людей, які погрожують та виливають те, чим власне й наповнені. Зазвичай хейтери - це нікчемні невдахи, які займають найнижчу ланку в житті та не можуть нічого, окрім того, писати негатив талановитим та успішним людям. Є думка, що хейтери - це найбільші фанати. Я маю наміри боротися із цими невдахами, сьогодні словом, а завтра ділом. Таку токсичність, яка отруює людям життя, треба викорінити", - каже Marcelle.

11 квітня в день свого народження Marcelle презентувала соціальний трек "Не повинна" - про відсутність гендерної рівності в Україні. Співачка має надію, що у найближчому майбутньому, ситуація щодо місця та позиції жінок у нашому суспільстві зміниться на більш адекватну.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Marcelle оголосила війну хейтерам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути