Ексклюзиви
пʼятниця, 16 травня 2008 08:17

Собчак зніметься у відвертій фотосесії в журналі для секс-меньшин (ФОТО)

Скандальна телеведуча популярного проекту каналу ТНТ "ДОМ-2" Ксенія Собчак  зніметься для найвідомішого на пострадянському просторі журналу для секс-меншин "Квір". Собчак  сама подзвонила в редакцію видання і  запропонувала зробити відверту фотосесію.

- З нами зв"язалася Ксенія і розповіла, що хоче знятися для нас, - розповів про несподівану пропозицію заступник головного редактора журналу "Квір". - Ми зараз роздумуємо над цією пропозицією, адже це трохи не наш формат. Хай це буде будь-яка дівчина, і хоч в якому образі, але все-таки у нас не та публіка.

Перед читачами журналу Ксенія з"явиться в декількох незвичайних для неї образах. Перший, який Ксенія вважає найсексуальнішим і розкішнішим, - образ бізнесмена, навколо якого в еротичних позах розташовуються відразу декілька голих чоловіків.

Другий образ - робітник з будівництва: на винахідливу телеведучу одягнуть помаранчевий будівельний жилет і каску. У своїх ручках Ксюша стискуватиме... здоровенний будівельний дриль, а обличчя екранної красуні покриватиме товстенний шар бруду.

Третім втіленням витонченої фантазії Собчак стане брутальний боксер в шовковому халаті і традиційних червоних трусах. Навколо переодягнутої теледіви клопотатимуть два пітні накачані масажисти.

Скандальна зйомка орієнтовно призначена на 19-те травня, пише Твій день.

Зараз ви читаєте новину «Собчак зніметься у відвертій фотосесії в журналі для секс-меньшин (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути