Ексклюзиви
середа, 22 березня 2017 17:49

Сербська супермодель без білизни прикрасила обкладинку Maxim
6

Бо Крсмановіч
Бо Крсмановіч
Бо Крсмановіч
Бо Крсмановіч
Бо Крсмановіч

Сербська супермодель Бо Крсмановіч знялась на обкладинці Maxim.

Красуня позувала у відвертих образах без білизни, а також дала відверте інтерв'ю про своє дитинство та роботу.

"Тепер все нормально...я можу бути вільно собою, переодягатися перед подругами, тепер звично, що люди бачать мене оголеною весь час", - говорить модель у квітневому номері журналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любителька оголюватися ледь прикрила інтимні місця відвертим купальником

На обкладинці на Бо лише балеро, прикраса та усмішка.

У 2011 році Бо знялась для Guess, підписала контракт з The Lions Model Management і переїхала у Лос-Анджелес.

"У минулому я була сором'язлива, але вже не така. Я почуваюсь комфортно, це частина роботи, коли стоїш серед натовпу у бікіні", - говорить Бо.

"Я була активною дитиною. Мені подобалося грати у футбол, соккер з хлопцями. Я постійно проводила час з юнаками, водила мотоцикл з 12 років, хлопчачий мотоцикл. Я тепер розважаюсь так менше, боюсь поламати ноги або ще щось через роботу...за кілька років я, можливо, повернусь до цього", - каже красуня.

Бо хотіла бути моделлю.

"З того часу, як мені виповнилось 14-15 років я хотіла зніматися для Guess. Я постіно дивилась на вітрини у торгівельних центрах.", - каже зірка.

Коли красуня переїхала до Лос-Анджелеса, вона зрозуміла, що її мрія збулася.

"Я була наче у кіно. Це все теж саме у реальному житті, - зйомка для Guess, після показів у Європі, подарувала Бо впевненість, - до цього я думала, що у мене нічого не получиться, але коли я переїхала до США, я була більше мотивована, ніж зазвичай. Чим більш успішною я є, тим більше можливостей бачу".

"Я люблю бути у стосунках, почуття закоханості. Я думаю европейські жінки більше традиційні. Те, звідки я родом, дуже сімейне місце. Жінки сфокусовані на тому, щоб знайти їхнє справжнє кохання", - каже Бо.

"Багато що змінилось, але гламурне життя...відомі люди звичайні. Успішний бізнесмен такий самий, як успішний актор, вони почали з нуля. Я не боюся", - каже модель.

Зараз ви читаєте новину «Сербська супермодель без білизни прикрасила обкладинку Maxim». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути