четвер, 11 жовтня 2018 13:56

Селену Гомес намагаються вберегти від суїциду

Автор: Instagram
  Гомес розповіла, що страждає від депресії вже близько 5 років
Гомес розповіла, що страждає від депресії вже близько 5 років

Американська співачка 26-річна Селена Гомес за останні два тижні двічі потрапляла до психіатричної лікарні. Зірка переживає емоційний зрив. Спочатку сильний стрес викликало зниження лейкоцитів у крові. Вдруге - лікарі відмовились виписати знаменитість з медичного закладу.

Гомес почала ретельніше слідкувати за своїм здоров'ям після торішньої трансплантації нирки від своєї подруги Франсії Райс. В кінці вересня співачка пройшла обстеження у лос-анджелеській лікарні. Результати показали зниження лейкоцитів, повідомляє TMZ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбажаніша жінка у сексуальному бікіні влаштувала пристрасні поцілунки з Бібером

Через незадовільний стан здоров'я лікарі відмовились виписувати Гомес. Тоді у неї стався другий зрив. У психіатричній лікарні Селена проходить діалектичну поведінкову терапію – метод, який знижує ризики інтенсивної емоційної реакції і суїцидальної поведінки. До неї зірка вже вдавалась раніше.

Серйозні психічні розлади у Селени Гомес проявились на початку року. Їх викликали розставання зі співаком The Weeknd, звістка про одруження колишнього Джастіна Бібера та захворювання на вовчак. Через нього зірці довелось трансплантувати нирку. Гомес 2 тижні лікувалась від депресії.

23 вересня співачка заявила, що йде із соціальних мереж на невизначений термін. До цього у прямому ефірі в Instagram розповіла, що страждає від депресії вже 5 років.

Зараз ви читаєте новину «Селену Гомес намагаються вберегти від суїциду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути