Ексклюзиви
пʼятниця, 20 квітня 2018 14:15

Сексуальна Дженніфер Лопес засвітила декольте на сторінках журналу Time
5

Фото: Time

Журнал Time опублікував щорічний список 100 найвпливовіших людей світу і оприлюднив в мережі шість обкладинок спеціального випуску, присвятивши їх персонам зі свого рейтингу. 48-річна Дженніфер Лопес з'явилася на одній з них в білому вбранні і з новим відтінком волосся.

Дженніфер Лопес стала однією з найвпливовіших персон в категорії "Ікони".

Героями обкладинок також стали актриса Ніколь Кідман, тенісист Роджер Федерер, засновник руху Me Too Тарана Берк, бізнес-гуру та генеральний виконавчий директор Microsoft Сатья Надєла, актриса Тіффані Хеддіш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардаш'ян стала найвпливовішою жінкою

Традиційно Time розділив всіх впливових людей на кілька груп. У категорію "Лідери" в цьому році потрапили президент США Дональд Трамп, принц Гаррі і його наречена Меган Маркл, президент Франції Еммануель Макрон, прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, президент Китаю Сі Цзіньпін, глава КНДР Кім Чен Ин.

У список "Титанів" увійшли Роджер Федерер, винахідник і мільярдер Ілон Маск, телеведуча Опра Вінфрі.

Журнал об'єднав акторів в категорію "Художники" і найбільш впливовими серед них назвав Ніколь Кідман, Х'ю Джекмана, Галь Гадот, Міллі Боббі Браун. До них приєдналися лауреат премії "Оскар-2018" Гільєрмо дель Торо і телеведучий Джиммі Кіммел.

Зараз ви читаєте новину «Сексуальна Дженніфер Лопес засвітила декольте на сторінках журналу Time». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути