Ексклюзиви
вівторок, 27 травня 2008 12:43

Саркозі спихнув дарування квітів дружині на охоронців (ФОТО)

Президент Франції Ніколя Саркозі та його дружина Карла Бруні-Саркозі відвідали сьогодні найбільший оптовий ринок у Франції та у всьому світі. На ринку Ронжі президентська сім"я поспілкувалася з продавцями і відвідувачами ринку. Після виснажливого походу величезною територією ринку подружжя вирішило відпочити в одному з чисельних ресторанів Ронжі. Для Карли похід на ринок виявився приємнішим ніж для її чоловіка. Охоронці Саркозі подарували Бруні букет квітів.

Колись, кілька років тому, основні оптові ринки продовольства Парижа розташовувалися в районі Ле Амь і його околицях; тепер всі вони перебралися в Ронжі.

Ринок Ронжі знаходиться в однойменному передмісті Парижа і славиться найбільшим в світі оптовим ринком, де щорічно обслуговується 18 млн осіб. Відкрився цей гігантський ринок в 1969 р., і багато хто відгукується про нього як про ціле місто. І є за що: на території ринку, площею 650 гектарів, розташовані школа, де навчають обробляти рибу, 30 ресторанів, 22 банки, лікарня, павільйони м"яса, нутрощів тварин, птахів, риби, сирів і 12 павільйонів, присвячених тільки фруктам і овочам. Все це господарство обслуговують близько 15 000 людей.

Туди щоночі стікаються зі всіх кінців Європи різноманітні фургони, завантажені зеленню, овочами, фруктами - всім, що на ранок повинне опинитися на столах парижан.

Як правило, тут не особливо раді бачити туристів. Звичайно, сюди можна заглянути, але при цьому бажано говорити французькою на певному рівні та уміти вчасно ретируватися (тобто відійти убік, коли це необхідно). Проте краще скористатися послугами гіда-професіонала, здатного без всяких проблем провести вас ринком.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Саркозі спихнув дарування квітів дружині на охоронців (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути