четвер, 10 квітня 2014 11:32

Сальма Хайек завдячує своєю красою бабусі
4

Фото: spletnik.ru

Актриса Сальма Хайєк стала героїнею нового номера журналу New Beauty.

Актриса взяла участь у модній фотосесії і прикрасила обкладинку видання про красу. В інтерв'ю знаменитість розповіла про те, що зобов'язана красою своєї бабусі та інші сектрети своєї приголомшливою зовнішності.

"Мені варто дякувати моїй бабусі. Вона моє джерело натхнення і стільки мене навчила. Вона була алхіміком і чарівником в одній особі - саме у неї я дізналася багато секретів краси", - розповіла Хайек.

За 47 років Хайек жодного разу не вдавалася до допомоги пластичної хірургії. Актриса стверджує, що обходить стороною модні б'юті-процедури і приймає себе у своєму віці такою, яка вона є.

"Я ніколи не робила щось, тільки тому що це популярно. Всі ці нові прориви в красі мені не підходять. Я завжди тримаюся осторонь від наполегливої ​​і гучної реклами. Я навіть ніколи не робила чистку обличчя або лазерне видалення зморшок", - говорить Хайєк

Необхідність стежити за собою є основою гарного настрою.

"Якщо ваші волосся і шкіра виглядають погано, це впливає на ваш настрій - ви теж відчуваєте себе пригнічено. Не опускайте руки. Прислухайтеся до своєї шкіри і волосся, доглядайте за ними, будьте готові до того, що вони будуть не завжди вас слухатися", - Запевняє актриса.

Зараз ви читаєте новину «Сальма Хайек завдячує своєю красою бабусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути