Ексклюзиви
пʼятниця, 04 вересня 2020 15:09

Шалені танці та африканські мотиви: Sysuev випустив пісню "Гучний Двіж"

Шалені танці та африканські мотиви: Sysuev випустив пісню "Гучний Двіж"
Африканські танцювальні мотиви пісні чіпляють і легко допоможуть забути про осінній дощ і хандру. Фото: надане піар-агентом артиста

Артист Sysuev повертається з новим танцювальним треком "Гучний Двіж".

Співак зізнався, що останні місяці присвятив ретельним дослідженням африканської музики й серйозно нею надихнувся. У новому синглі застосовано традиційні ударні інструменти, під які африканські племена стрибають біля багаття, щоб викликати дощ. У якості семплів чутно ритуальні вигуки шаманів та жінок, що танцюють під рівний африканський ритм і навіть бас, що йде з величезної шкіри звіра, натягнутої на дерев'яний каркас. У такий цікавий спосіб виконавець успішно розкриває музичну тему Африки й інтегрує її в українську танцювальну вечірку.

Пісню "Гучний Двіж" випустили вчасно. Африканські танцювальні мотиви чіпляють і легко допоможуть забути про осінній дощ і хандру. До того ж Sysuev у тексті пісні застосував багато сучасного українського сленгу, щоб довести песимістам: українська мова у піснях звучить дуже стильно і трендово.

"Гучний Двіж" — це трек, якому не обов'язково бути популярним, щоб викликати танцювальний вайб у будь-якому залі світу. Це звук музичної лихоманки, який є всередині не тільки в африканців, а й у кожного з нас", — розповідає Sysuev.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ледь груди не вискочили: секс-зірка Астаф'єва показала в мережі еротичні фото

Візуальною підтримкою пісні виступає яскравий анімаційний ролик від команди Steambot, режисери — Joel Dos Reis Viegas та Sébastien Larroudé.

Співачка Анна Розумовська продовжує підкорювати простір музичної індустрії. Цього разу презентує свій 4-й трек під назвою "Чекала".

Зараз ви читаєте новину «Шалені танці та африканські мотиви: Sysuev випустив пісню "Гучний Двіж"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути