Ексклюзиви
четвер, 09 листопада 2017 14:44

Руслана Писанка відмовилась говорити про секс
6

Сьогодні о 20:00 на телеканалі СТБ у проекті "Зважені та щасливі" учасники поділяться один з одним своїми думками і секретами, які приховували протягом усього подружнього життя.

Цей тиждень стане найпікантнішим за весь сезон. Учасники прокинуться посеред ночі від еротичної музики і танців, але це буде тільки першим сюрпризом. На зборах Аніта повідомить, що весь тиждень учасники проведуть з Юлією Бортник, ведучою програми "Давай поговоримо про секс".

Руслана Писанка одразу сказала, що вона не готова відкриватися на всю країну і розповідати, що відбувається у них з Ігорем в житті. Це здивувало учасників, оскільки вони згадали, що Руслана колись знімалася в першому українському еротичному фільмі. На відміну від Руслани, її чоловік готовий відкрито говорити про відносини:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Худнути мені допомагає екстрим" - Руслана Писанка

"Кращий спосіб помиритися - зайнятися коханням", - зізнався Ігор.

Знайомство нової ведучої з парами почнеться з тестування, яке продемонструє рівень сексуальної обізнаності та взаєморозуміння партнерів. Але найголовніше, від кількості однакових відповідей кожної пари буде залежати їх подальша доля на першому випробуванні, в якому їм доведеться власними тіламирозмилити циліндри, щоб побачити прихований під шаром мила код.

"У якийсь момент мені стало навіть ніяково, що ми їм заважаємо", - посміхалася Юлія Бортник.

Зараз ви читаєте новину «Руслана Писанка відмовилась говорити про секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути