Ексклюзиви
вівторок, 10 жовтня 2017 18:34

Руслан Квінта став музичним продюсером Нацвідбору на Євробачення-2018

Руслан Квінта став музичним продюсером Нацвідбору на Євробачення-2018
Руслан Квінта стане музичним продюсером Нацвідбору Євробачення наступного року Фото: Прес-служба

Композитор Руслан Квінта став музичним продюсером Нацвідбору на Євробачення-2018.

Телеканали СТБ і UA: ПЕРШИЙ починають роботу над третім спільним Національним відбором на "Євробачення" з оновленим складом судово-продюсерської команди. Музичним продюсером Нацвідбору на "Євробачення-2018" став відомий український продюсер і композитор Руслан Квінта. Імена членів журі будуть заявлені пізніше.

"Я вже 20 років у шоу-бізнесі, 10 з них уважно спостерігаю за цим конкурсом, колись мав до нього відношення як композитор. І мені дуже цікаво взяти участь у відборі представника від України вже в якості музичного продюсера. Є певний досвід , яким хочеться поділитися з артистами, - каже Руслан Квінта. - Тим більше, сьогодні в українській музичній індустрії колосальний прогрес; з'являється багато цікавих молодих імен - співаків, колективів, авторів, які можуть дуже гідно представити нас за межами країни. Українська мелодика найкрасивіша в світі. Мені дуже імпонує, коли артисти поєднують в своїй музиці народні інструменти і сучасне аранжування, коли створюються цікаві колаборації, коли репертуар просочений нашою культурою. Але на цьому Національному відборі я хочу бачити найталановитіших українських артистів, які працюють в різних музичних жанрах. І обов'язково тих, хто готовий брати участь в конкурсі, а не просто хоче заявити про себе. Мало принести пісню зі свого репертуару. "Євробачення" - дуже серйозний конкурс, що вимагає певної підготовки; тут не буває випадкових варіантів і перемог. Я б радив всім, хто бажає взяти участь у відборі, готуватися до нього як до найсерйознішої події у своїй творчій кар'єрі і підійти до цього питання мегапрофессіонально ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зі співачок не запізнюється тільки Софія Ротару

За словами керівника Національного відбору на "Євробачення" Наталії Франчук (телеканал СТБ), Костянтин Меладзе, музичний продюсер двох попередніх нацвідборів, планує серйозно зайнятися власними проектами, що завадить йому повноцінно приділити увагу вибору представника від України.

"Ми пішли назустріч Костянтину, давши йому можливість весь свій час присвятити роботі над власними проектами. І раді, що до нашої команди приєднався саме Руслан. Неймовірно талановитий композитор і продюсер, який багато років є авторитетом для найпопулярніших українських артистів. Крім того, він дуже добре орієнтується в конкурсі "Євробачення", давно стежить за ним, дві його пісні в різний час брали в ньому участь і зайняли високі місця. З першої ж зустрічі нам сподобався його настрій і підхід до роботи", - коментує зміни Наталя.

У цьому сезоні Національного відбору функції музичного продюсера і суддів будуть розділені; Руслан Квінта займеться тільки складом учасників півфіналів і, при необхідності, допомогою артистам з аранжуваннями і доробкою композицій.

- Ми свідомо пішли на такий крок, аби в півфіналах Нацвідбору у всіх членів журі був свіжий погляд на учасників, і вони оцінювали конкурсні пісні, що називається, "з нуля". Прийом заявок від артистів буде здійснюватися за допомогою анкети на сайті СТБ, звідти вона одразу потраплятиме до музичного продюсера; народного онлайн-голосування цього року не буде, - додає Наталія Франчук.

- "Євробачення" - це не просто розважальне шоу, адже навіть Нацвідбір кожної з країн дивляться тисячі фанатів по всьому світу. Тому для України так важливо провести вибір свого представника на найвищому рівні. UA:ПЕРШИЙ не вперше співпрацює з каналом СТБ для проведення Національного етапу "Євробачення", і цей досвід співпраці виключно позитивний. Глядачі високо оцінили відбір минулого року. Упевнений, і цього року наше співробітництво подарує якісне незабутнє шоу, а Україні - гідного представника в фіналі в Лісабоні,"- коментує Голова правління НСТУ Зураб Аласанія.

Прямі ефіри Національного відбору-2018 пройдуть у лютому паралельно на телеканалах СТБ і UA:ПЕРШИЙ. Заплановано 2 півфінали (10 і 17 лютого) і фінал (24 лютого), під час якого буде оголошено ім'я представника від України.

63-й конкурс "Євробачення" пройде 8, 10 і 12 травня 2018 року в Ліссабоні (Португалія).

З правилами участі у Національному відборі можна ознайомитися на сайтах СТБ і UA:ПЕРШИЙ.

Зараз ви читаєте новину «Руслан Квінта став музичним продюсером Нацвідбору на Євробачення-2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути