Ексклюзиви
середа, 15 квітня 2015 18:56

Розі Хантінгтон-Вайтлі оголилася для Harper's Bazaar
5

Фото: Harper’s Bazaar/Miguel Reveriego

Модель Розі Хантінгтон-Вайтлі знялась для нового випуску видання Harper's Bazaar, а після зйомки розповіла про життя, роботу і дитячі мрії. Розі любить багато і смачно поїсти, і вважає, що Лос-Анджелес дуже вдале місце для життя.

"Я обожнюю вечеряти в ресторанах, а після можу дозволити собі пропустити келих. Я обожнюю смачну їжу, люблю пасту, хліб, картоплю фрі, бекон, а в сосисках в тісті душі не чаю, можу з'їсти їх цілу тарілку і відчувати не почуття провини, а справжнє щастя. Повинна сказати, що в Лос-Анджелесі є чим зайняти себе цілий день"- сказала модель.

Розі домоглася чималих успіхів в модельному бізнесі і сама може вибирати, з ким співпрацювати, а з ким ні.

"Я вважаю за краще працювати з позитивними і життєрадісними людьми. Мені подобається, коли мене оточують яскраві особистості, але я в основному і співпрацюю з тими, кого знаю вже багато років, так що на зйомках енергетика завжди позитивна. Для моделі важливо навчиться бути командним гравцем, адже красива картинка - це спільна справа і залежить від багатьох факторів і людей"- сказала Розі.

Виявляється, модельний бізнес - це дитяча мрія Хантінгтон-Вайтлі, яка здійснилася.

"Я ще з дитинства мріяла стати моделлю. Всі стіни моєї дитячої кімнати були обклеєні вирізками з модних журналів. Вже тоді я знала, чим хочу займатися і як створити красиву картинку, так що мені пощастило - я стала тим, ким хотіла" - сказала вона .

Зараз ви читаєте новину «Розі Хантінгтон-Вайтлі оголилася для Harper's Bazaar». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути