пʼятниця, 26 січня 2018 18:40

Розкішна зірка Sports Illustrated знялась у рекламі прозорої білизни для принцес
11

Модель Лорен Меллор, відома своїми фотосесіями для Sports Illustrated Swimsuit Edition, знялась у промо відвертої білизни від Edge o' Beyond.

Красуня вперше знялась для Top Billing Magazine у квітні 2005 року. Позувала в білизні Freya Swimwear та Agent Provocateur. Співпрацювала з Healthy Magazine, Samsung, Freya, Daniel Hechter Paris for Truworths, Agent Provocateur, Mr. Price, Soviet Jeans, Royal Secret Fragrance, She Magazine, Essentials Magazine, Marie Claire, Cosmopolitan, Top Billing Magazine, FHM Magazine та іншими.

Бренд Edge o' Beyond започаткований у 2013 році, перший бренд, який поєднує білизну та прикраси в комплектах. Наомі, яка започаткувала лінійку в 16 років вперше купила бюстгальтер від Agent Provocateur і закохалась у білизну. Закінчила університет за спеціальностями французька мова та економіка, і за її словами, саме Франція з її архітектурою та красою вплинула на те, як виглядає бренд зараз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардаш'ян у мокрій сорочці засвітила голі груди

Сред її клієнток Ніколь Кідман та принцеси, імена яких дизайнер не розкриває, а серед потенційних клієнтів хоче бачити Ешлі Грем, Бейонсе, Ріанну та інших сексуальних красунь. Клієнтки бренду лояльні, сучасні, рішучі.

Зараз ви читаєте новину «Розкішна зірка Sports Illustrated знялась у рекламі прозорої білизни для принцес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути