Ексклюзиви
вівторок, 24 листопада 2020 14:03

Рекорд у TikTok: 16-річна танцюристка першою набрала 100 млн підписників

Рекорд у TikTok: 16-річна танцюристка першою набрала 100 млн підписників
Такого показника вдалося досягти поки тільки Дамеліо. Фото: instagram.com/charlidamelio

Американська інтернет-зірка 16-річна Чарлі Дамеліо має понад 100 млн підписників у TikTok. Вона почала користуватися цим сервісом 1,5 року тому. Такого показника вдалося досягти поки що тільки Дамеліо.

Станом на 24 листопада танцюристка має 100,9 млн підписників у TikTok. Як пише The Verge, для соцмережі це абсолютний рекорд. Дівчина викладає відео, на яких вона танцює під популярні пісні.

Її армія шанувальників удвічі більша, ніж в актора Вілла Смітта, учетверо більша, ніж у співачки Селени Гомес, і вп'ятеро більша, ніж у наймолодшої мільярдерки Кайлі Дженнер та артистки Аріанни Гранде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тейлор Свіфт побила рекорд Майкла Джексона

Така успішність допомогла дівчині переїхати в Лос-Анджелес, почати співпрацю з брендом Prada, з'явитися в рекламі під час Супербоула і стати гостею на шоу Джиммі Феллона. У серпні Forbes опублікував статтю про найбільш високооплачуваних користувачів TikTok: Дамеліо посіла 2-ге місце в рейтингу.

Американський журнал Forbes підрахував найбільші суми заробітку 7 користувачів TikTok, які перевищують $1 млн. Перші 4 позиції посіли молоді американки, троє хлопців завершують сімку.

Зараз ви читаєте новину «Рекорд у TikTok: 16-річна танцюристка першою набрала 100 млн підписників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути