Ексклюзиви
вівторок, 11 серпня 2020 20:05

Рейтинг найбільш високооплачуваних акторів року від Forbes

Журнал Forbes назвав найвисокооплачуваніших акторів року. Рейтинг опублікували 11 серпня на сайті журналу. Представники Forbes рахували зароблені гроші акторів з 1 червня 2019 року по 1 червня 2020 року.

Лідером рейтингу знову став американський актор Двейн Джонсон. Цьогоріч він заробив $87,5 млн, що менше на $1,9 млн, ніж у минулому році. Лише за зйомки у серіалі "Червоне сповіщення" (Red Notice, 2020), який восени вийде на стрімінговому сервісі Netflix, Джонсон отримав $23,5 млн.

Автор: Instagram
  Лідером рейтингу знову став Двейн Джонсон.
Лідером рейтингу знову став Двейн Джонсон.
2-е місце посів канадець Раян Рейнольдс. Він заробив $71,5 млн теж завдяки зйомкам у серіалі "Червоне сповіщення" від Netflix, а також у кіно "Шестеро поза законом" (6 Underground, 2019).
Автор: Instagram
  На 2-ому місці - Раян Рейнольдс.
На 2-ому місці - Раян Рейнольдс.
І на 3-ому місці – Марк Волберг ($58 млн). Американець брав участь у зйомках фільму "Правосуддя Спенсера"( Spenser Confidential, 2020), а ще був продюсером мінісеріалу "МакМільйони" (McMillions, 2020).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антоніо Бандерас відзначає день народження з коронавірусом

Автор: Instagram
  3-е місце посів Марк Волберг.
3-е місце посів Марк Волберг.
Кіностудія Lionsgate планує зняти четверту і п'яту частини американського бойовика "Джон Вік" , як тільки Кіану Рівз стане доступний на початку наступного року. Зараз 55-річний канадський актор продовжує зйомки в четвертій частині "Матриці".
Зараз ви читаєте новину «Рейтинг найбільш високооплачуваних акторів року від Forbes». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути