пʼятниця, 19 квітня 2019 17:30

Пугачова виступила з ювілейним концертом задля своїх дітей

Пугачова виступила з ювілейним концертом задля своїх дітей
Примадонна зізнавалася, що саме заради дітей вона вирішила дати сольний концерт Фото: Media.az

Алла Пугачова виступила на ювілейному концерті в Кремлі.
Під час концерту Пугачова виходила на сцену в різних образах. Вона змінила три вбрання за вечір - чорне, червоно-чорне, чорно-біле. Воно підкреслювало її стрункі ніжки. Фани помітили, що Примадонна має приголомшливий вигляд на свої 70 років, пише УНІАН.
У залі її підтримували друзі та колеги, а у фіналі вечора на сцену вийшли родичі Примадонни. Під час виконання пісні "Женщина, которая поет" до зірки підійшли чоловік Максим Галкін, донька Крістіна Орбакайте, двійнята Ліза і Гаррі. Раніше Примадонна зізнавалася, що саме заради дітей вона вирішила дати сольний концерт.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

#Reposty: @sergeyusov via @reposty_app ··· " null "

Публикация от Алла Пугачева / Alla Pugacheva (@allasuperstar)


"Я б хотіла, щоб вони побачили мене на сцені. Звичайно, вони бачили старі концерти, записи, але вони не асоціюють мене з тією жінкою. Я хочу виступити, щоб у Лізи і Гаррі залишилася пам'ять про мене", - зізналася артистка.
Глядачі зустрічали Пугачову оплесками. Ледь співачка вийшла на сцену, як весь зал встав і привітав її бурхливими оваціями. Квитки були розкуплені ще задовго до самого концерту, а серед гостей вечора виявилися не тільки родичі Примадонни, але і її колеги.
Захід відвідали Світлана Лобода, Ірина Мірошниченко та Філіп Кіркоров з дітьми. Король російської естради відвідав колишню дружину за лаштунками і привітав її з успіхом.
"Браво, Алло! Втомлена, але щаслива. Дякую за цей нереальний сьогоднішній вечір, якого чекала вся країна десять років! Голос, що звучав наживо дві години, підкоряв, закохував, надихав і зачаровував нас. Дякую, що ти є. Дякую, що ти з нами. Була, є і будеш", — поділився емоціями Кіркоров в Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

#Reposty: @buinovofficial via @reposty_app ··· " Этого события мы ждали долгих десять лет! Устала Алла?-Нет,два часа живого,шикарного звука,прекрасные музыканты,сумасшедший балет и Женщина,Которая Поет!! Море слез,настоящих эмоций,зал плакал и смеялся,дыша в унисон с Актрисой! Алла вернулась?Нет,она и не уходила,браво!!! Москва,Кремль 17 апреля. Ну,что,злыдни,начали писать свои мерзкие пакости,ха-ха!😂Давай,давай,-это лишь подтверждает все вышесказанное!!! А остальным спасибо за добрые слова! Вас 99,9%!!! "

Публикация от Алла Пугачева / Alla Pugacheva (@allasuperstar)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чоловік іноді відпускає на заробітки" — 70 років Пугачовій

Пугачова кілька місяців готувалася до шоу. Вона займалася вокалом і опрацьовувала кожен музичний номер. Особливо глядачам запам'яталися костюми Примадонни. Під час одного з номерів вона з'явилася на сцені в пишній червоній спідниці, чорній водолазці і з кумедними хвостиками. Фанати зазначили, що артистка мала щасливий і життєрадісний вигляд.

15 квітня російській співачці Аллі ПУГАЧОВІЙ виповнилося 70 років. Напередодні в концертному залі "Крокус Сіті хол" російські зірки влаштували концерт "Сюрприз для Алли". Вона на нього не прийшла.

— Алла — очень скромный человек, — каже її колишній чоловік, співак 51-річний Філіп Кіркоров. — Вона не любить галасу навколо свого імені. Тому довелося провести свято без неї.

День народження Алла Борисівна відзначатиме в родинному колі. Через два дні дасть перший за останні 10 років сольний концерт у Кремлівському палаці. Квитки розкупили за 4 год. Перекупники просять за них від 45 тис. до 150 тис. руб. — від 18 тис. до 62 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова виступила з ювілейним концертом задля своїх дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути