вівторок, 18 травня 2021 12:20

"Після побачення в Парижі повернулася з сином під серцем" - Цибульська

"Після побачення в Парижі повернулася з сином під серцем" - Цибульська
Найкраще побачення ведучої було в Парижі. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Співачка Ольга Цибульська розповіла, які побачення їй найбільше запам'яталися. Вона приховує особисте життя від публіки, але погодилася поділитися спогадами з побачень.

Артистка зазначила, що найгіршим було тоді, коли вона пішла з подругою за компанію. У цьому зізналася під час зйомок Improv Live Show, що показує "Новий канал".

"То було її побачення. А я ходила на оглядини. Він був прісний, як ЗСЖ (здоровий спосіб життя, - Gazeta.ua). Повів нас у кіно. Я вийшла на перших титрах. Вона вийшла за нього заміж. У мене тепер ЗСЖ, а їй прісно все життя. Фразу "Я ж тобі казала" прибережу на тост у день їхнього золотого весілля", - сказала Цибульська.

Найкраще побачення ведучої було в Парижі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каменських, Alyona Alyona й Цибульська: ефектні образи українських зірок на червоній доріжці YUNA-2021

"Полетіла туди з чоловіком після тривалої паузи в стосунках. І стоячи під Ейфелевою вежею, дивлячись у його очі, зрозуміла з ким хочу, що хочу і про "жити зараз". Повернулася з поїздки з сином під серцем", - додала виконавиця.

Артистка й ведуча Ольга Цибульська прокоментувала розлучення кума Dzidzio, справжнє ім'я якого Михайло Хома, з дружиною Slavia - Ярославою Хомою. Вона зізналася, що їй незрозуміло, як вона змушувала ревнувати його дружину - як жінка чи артистка.

Зараз ви читаєте новину «"Після побачення в Парижі повернулася з сином під серцем" - Цибульська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути